Test de tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies van AdRoll

Test uw tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies van AdRoll

Als u gebruik wilt maken van onze tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies van AdRoll kunt u de tool op deze manier testen:

1. Open uw browserconsole:
    1. Voor Chrome: Ctrl+Shift+J (Windows) of Cmd+Option+J (Mac)
  2. Kopieer en plak: __adroll_consent_banner.Banner.render()
  3. Druk op Enter.

Als de banner al geplaatst is, verschijnt deze normaal gezien nu in uw browservenster.

Hoe weet u of uw tool werkt?

Bevindt u zich in Europa, open dan een incognito-venster en ga naar uw website. De banner zou moeten verschijnen, omdat we nog geen toestemming van u hebben gekregen.

Als u zich buiten Europa bevindt, kunt u de volgende stappen nemen om te testen:

1. Open uw browserconsole:
    1. Voor Chrome: Ctrl+Shift+J (Windows) of Cmd+Option+J (Mac)
  2. Kopieer en plak: __adroll_consent_banner.Banner.render()
  3. Druk op Enter.

Als de banner verschijnt, weet u dat deze correct geïnstalleerd is en dat uw Europese bezoekers de banner zullen zien.

Als u een foutmelding krijgt

Het kan enkele minuten duren vooraleer uw pixel bijgewerkt is wanneer u eenmaal hebt gekozen voor de tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies van AdRoll. Het is ook nuttig om de banner te testen voordat u zich voor de tool aanmeldt. In beide gevallen krijgt u de volgende fout wanneer u gaat testen:

Niet-ontdekte ReferenceError: __adroll_consent_banner is niet gedefinieerd

Om de tool te testen wanneer u deze foutmelding ziet:

1. Open uw browserconsole:
    1. Voor Chrome: Ctrl+Shift+J(Windows) of Cmd+Option+J(Mac)
  2. Kopieer en plak: scr = document.createElement('script'); scr.src = 'https://s.adroll.com/j/consent.js'; document.head.appendChild(scr);
  3. Druk op Enter.