Test de tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies van NextRoll

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is wetgeving waarmee nieuwe eisen worden gesteld aan bedrijven die gegevens van burgers van de Europese Unie (EU) verzamelen, gebruiken en delen. Online activiteiten waarbij cookies worden gebruikt, zoals marketing- en reclameactiviteiten, vallen onder de bestaande ePrivacy-richtlijn (ook wel cookierichtlijn genoemd). In overeenstemming met deze twee regels moeten websites nu een expliciete toestemming krijgen voordat ze cookies plaatsen voor personen in de EU.

We hebben een tool voor toestemming voor cookies gemaakt om u te helpen om te voldoen aan deze wettelijke voorschriften voor uw diensten van NextRoll. Deze banner verschijnt in de rechterbenedenhoek wanneer een bezoeker uw website opent:

Wanneer een gebruiker op Meer informatie klikt, ziet hij of zij de volgende pagina met meer informatie en de mogelijkheid om voorkeuren voor de advertentie aan te passen:

Wanneer u onze tool voor toestemming voor cookies kiest, wordt deze automatisch geïmplementeerd via dezelfde code die u gebruikt om uw pixel van NextRoll te plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om een aangepaste tool of een tool van een derde partij te gebruiken. Houd er rekening mee dat deze tool eerst moet worden gecontroleerd en goedgekeurd.

Onze tool is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans en Spaans, gebaseerd op de browser van uw bezoekers.

Momenteel ondersteunt de AdRoll-tool geen aangepaste CSS of andere aanpassingen op maat.

Opmerking: de tool van NextRoll verzamelt toestemming voor de cookies van NextRoll, onze uitwisselingspartners die onze advertenties weergeven, en tools voor meting en fraudedetectie zoals Pixalate. Indien u andere trackingtools op uw website gebruikt, in het bijzonder tools die cookies gebruiken, is het mogelijk dat u andere tools moet zoeken om de toestemming voor dergelijke tools te regelen.

Hoe u de tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies kunt integreren

Als u nog niet eerder met NextRoll hebt gewerkt:

1. U ziet een prompt om de pixel van de NextRoll te installeren onderaan op uw configuratiepagina. Klik opMijn pixel downloaden.
  2. Selecteer de optie om de tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies van NextRoll te gebruiken.
  3. Sla op.
  4. Volgende stap om uw pixel op uw website installeren.
  5. Klik op Gereed.

Als u een bestaande klant van NextRoll bent:

1. Log in bij AdRoll.
  2. U ziet een waarschuwing aan de bovenkant van uw pagina.
  3. Selecteer de optie om de tool voor het verzamelen van toestemming voor cookies van NextRoll te gebruiken.
  4. U gaat automatisch naar de AVG-instellingen. Zorg dat de tool van NextRoll geselecteerd is.
  5. Klik op Bijwerken.