Banner voor het verzamelen van toestemming voor cookies van NextRoll

We hebben een nieuwe banner voor toestemming voor cookies gemaakt om te zorgen dat u voldoet aan de wettelijke voorschriften voor uw diensten van NextRoll, Inc. Onze banner is ontworpen om uw bezoekers te laten weten waarom en hoe cookies en andere trackingtechnologieën worden gebruikt. De bezoeker kan de trackingactiviteit dan ofwel Accepteren ofwel Weigeren.

Deze banner verschijnt in de rechterbenedenhoek wanneer een gebruiker uw website opent:

Als de gebruiker naar een andere pagina op de website gaat zonder de toestemming te geven. De gebruiker ziet de volgende banner:

Wanneer een gebruiker op Adverterende partners beheren klikt, ziet hij of zij de volgende pagina met meer informatie en de mogelijkheid om voorkeuren voor de advertentie aan te passen. Door de naleving van het IAB TCF v1.1-framework die sinds kort van kracht is, zullen uw bezoekers meer transparantie hebben in de gegevensverwerkingsactiviteiten. Bezoekers kunnen instemmen met de verwerking of hun instemming intrekken op basis van Doel en/of Partner:

Wanneer u onze banner voor toestemming voor cookies kiest, wordt deze automatisch geïmplementeerd via dezelfde code die u gebruikt om uw NextRoll-pixel te plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om een aangepaste banner of een banner van een derde partij te gebruiken. Houd er rekening mee dat deze banner eerst moet worden gecontroleerd en goedgekeurd.

Onze banner is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans en Spaans, gebaseerd op de browser van uw bezoekers.

Momenteel ondersteunt de NextRoll-banner geen aangepaste CSS of andere aanpassingen op maat.

Opmerking: de banner van NextRoll verzamelt toestemming voor onze cookie, onze uitwisselingspartners die onze advertenties weergeven, en tools voor meting en fraudedetectie, zoals Pixalate. Indien u andere trackingtools op uw website gebruikt, in het bijzonder tools die cookies gebruiken, is het mogelijk dat u andere tools moet zoeken om de toestemming voor dergelijke tools te regelen.

Implementeer de toestemmingsbanner

Als u nog niet eerder met NextRoll hebt gewerkt:

1. U ziet een prompt om de pixel van de NextRoll onderaan op uw configuratiepagina te installeren. Klik opMijn pixel downloaden.
  2. Selecteer de optie om de banner voor het verzamelen van toestemming voor cookies van NextRoll te gebruiken.
  3. Sla op.
  4. Volgende stap om uw pixel op uw website installeren.
  5. Klik op Gereed.

Als u een bestaande klant van NextRoll bent:

1. Meld u aan.
  2. U ziet een waarschuwing aan de bovenkant van uw pagina.
  3. Selecteer de optie om de banner voor het verzamelen van toestemming voor cookies van NextRoll te gebruiken.
  4. U gaat automatisch naar de AVG-instellingen. Zorg dat de banner van NextRoll geselecteerd is.
  5. Klik op Bijwerken.