Statische en dynamische systeemeigen webadvertenties maken

U kunt systeemeigen webadvertenties maken op uw tabblad Advertenties of wanneer u een campagne maakt. De volgende instructies gelden wanneer u ze maakt op het tabblad Advertenties.

Statische systeemeigen webadvertenties maken

1. Meld u aan bij AdRoll en ga naar uw tabbladAdvertenties.
  2. Klik op Advertenties makenen selecteer Systeemeigen advertenties om de functie voor het samenstellen van advertenties te openen.
  3. Selecteer bij Type advertentie Statische afbeelding.
  4. Selecteer bij Achtergrondafbeelding +Afbeelding om te slepen en neer te zetten of om een achtergrondafbeelding te zoeken op uw computer. We raden u aan om een opvallende afbeelding van hoge kwaliteit te gebruiken, niet noodzakelijk uw logo. Wanneer de afbeelding geüpload is, selecteert u Gereed.
  5. Vul vervolgens uw Titel van maximaal 90 tekens in. Onmiddellijk hieronder vult u ook uw Beschrijving in. De beschrijving is maximaal 140 tekens lang.
  6. Vul uw Bestemmings-URL in. We voegen automatisch de UTM-codes voor u toe.
  7. Vul ten slotte uw Merknaam in. Dit is uw bedrijfsnaam die in de advertenties wordt weergegeven.

De advertentieformaten in deze opbouwfunctie voor advertenties zijn 600x600, 600x500 en 600x315.

Dynamische systeemeigen webadvertenties maken

Minimumvereisten om een dynamische systeemeigen webadvertentie te maken

Om te beginnen moet u over een gehoste productfeed beschikken of in AdRoll geïntegreerd zijn via een van onze ondersteunde e-commerce-integraties. De afbeeldingen in uw dynamische systeemeigen webadvertenties zijn productafbeeldingen die direct uit uw productfeed worden gehaald.

1. Meld u aan bij AdRoll en ga naar uw tabbladAdvertenties.
  2. Klik op Systeemeigen advertenties maken om de opbouwfunctie voor advertenties te openen.
  3. Selecteer Dynamisch bij Type advertentie. De afbeeldingen die in dit type advertentie worden gebruikt, worden direct uit uw productfeed gehaald.
  4. In het gedeelte Titel wordt een macro gebruikt (@titel) waarmee de titels in uw productfeed direct worden aangeroepen. Dit is meestal de naam van uw producten. Op dezelfde manier wordt in het gedeelte Beschrijving de beschrijving van uw productfeed aangeroepen via een macro (@beschrijving).

Opmerking: u kunt de macro bewerken om andere elementen van uw productfeed aan te roepen, zoals @merk, @beschrijving, @prijs en @titel. We raden u echter aan om de standaardwaarde te behouden.

5. We voegen automatisch de UTM-codes voor u toe in het gedeelte UTM-tracker.
  6. Vul ten slotte uw Merknaam in. Dit is uw bedrijfsnaam die in de advertenties wordt weergegeven.

Met Overige opties kunt u aangeven welke tracking u wilt toepassen op uw advertenties.

Opmerking: de URL is de product-URL, dus clicktrackers van derde partijen (bijv. Doubleclick) of trackingparameters (bijv. UTM-parameters) worden dynamisch aan elke product-URL toegevoegd.

Het advertentieformaat in deze opbouwfunctie voor advertenties is 600x315.

U vindt meer informatie in ons rapport Uw voordeel halen uit systeemeigen advertenties en onze best practices voor advertentiemateriaal.