Selectie van het land van het bedrijf

Selecteer uw land

Als u een bestaande AdRoll-klant bent, verschijnt een venster waarin u wordt gevraagd aan te geven waar uw bedrijf is gevestigd. Selecteer een land en klik op Opslaan.

Als u nieuw bent bij AdRoll, selecteert u het land van uw bedrijf wanneer u uw account opzet.

Opmerking: selecteer het land waar het hoofdkantoor van uw bedrijf is gevestigd.

Hoe we deze data gebruiken

Naarmate de privacywetgeving evolueert, zullen wij ervoor zorgen dat de website van uw bedrijf voldoet aan de nieuwste regelgeving op basis van waar u zich bevindt.

Wijzig uw land

Om uw land te wijzigen:
  1. Log in bij AdRoll.
  2. Ga naar InstellingenAdverteerderprofielen.
  3. Zoek het profiel dat u wilt wijzigen en klik op Bewerken.
  4. Selecteer een land en klik op Opslaan.