Betalingen doen voor een opgeschorte account

Facturatie-accounts kunnen om de volgende redenen worden opgeschort:

• Facturatieproblemen
    • Onvoldoende middelen
    • Probleem met plaatsingsopdracht
    • Achterstallige facturen
  • Problemen met betrekking tot het beleid
    • Ontoereikend privacybeleid voor website
    • Ontbrekende campagne- of advertentie-elementen
    • Advertentie of website voldoet niet aan onze beleidsnormen

Opgeschort als gevolg van facturatiekwestie

Facturatie-accounts met voorafbetaling of betaling achteraf

Om uw opgeschorte account te factureren:

1. Ga naar het tandwielpictogram Instellingen in het navigatiemenu links.
  2. Klik op Facturatiegeschiedenis bij Factureren.
  3. Klik op de geposte factuur.
  4. Selecteer Betaalmethode.
  5. Klik op Betalen.

Wij geven u graag meer informatie over het bijwerken of verwijderen van een betaalmethode. Wanneer al uw facturen betaald zijn, wordt de opschorting van uw account automatisch binnen 90 minuten opgeheven.

Facturatie-accounts met betaling achteraf

Neem contact op met uw account manager om facturatieproblemen in verband met plaatsingsorders op te lossen.