Betalingen doen voor een opgeschorte account

Facturatie-accounts kunnen om de volgende redenen worden opgeschort:

• Facturatieproblemen
    • Onvoldoende middelen
    • Probleem met plaatsingsopdracht
    • Achterstallige facturen
  • Problemen met betrekking tot het beleid
    • Ontoereikend privacybeleid voor website
    • Ontbrekende campagne- of advertentie-elementen
    • Advertentie of website voldoet niet aan onze beleidsnormen

Account opgeschort door facturatieproblemen

Facturatie-account met voorafbetaling of geautomatiseerde betaling achteraf

Om uw opgeschorte account te factureren:

1. Log in bij AdRoll.
  2. Ga naar het pictogram InstellingenFacturatiegeschiedenis.
  3. Klik op de geposte factuur.
  4. Selecteer de betaalmethode.
  5. Klik op Betalen.

Wij geven u graag meer informatie over het bijwerken of verwijderen van een betaalmethode. Wanneer al uw facturen betaald zijn, wordt de opschorting van uw account automatisch binnen het uur opgeheven.

Facturatie-accounts met betaling achteraf

Neem contact op met uw account manager om facturatieproblemen in verband met plaatsingsorders op te lossen.

Account opgeschort door problemen met betrekking tot het beleid

Lees onze beleidsrichtlijnen en vereisten. Wanneer het opschortingsprobleem dat in uw meldingen wordt beschreven opgelost is, kunt u contact opnemen met ons Klantenserviceteam en hen verzoeken om uw campagne of website te controleren. Als alle elementen van uw account aan onze vereisten voldoen, heffen we de opschorting van uw account op en keren alle campagnes terug naar hun vorige status.