Rapporten plannen

In uw tabblad Rapporten kiest u het rapport dat u wilt plannen en gaat u naar Acties. Kies de optie Plannen.

Frequentie

• Stel de frequentie van uw rapport in op dagelijks, wekelijks of maandelijks.
  • U kunt er ook voor kiezen om cijfers van de afgelopen 30 dagen te ontvangen.
  • Indien u een wekelijkse frequentie kiest, moet u aangeven op welke dag van de week u het rapport wenst te ontvangen.

Opmerking: alle tijdstippen voor rapportage en planning worden aangegeven in de UTC-tijdstandaard.

Ontvangers en berichten

• U kunt aangeven welke gebruikers in uw AdRoll-profiel rapporten moeten ontvangen.
  • Voeg via Aanvullende gebruikers meer gebruikers toe aan uw account, zodat deze geplande rapporten kunnen ontvangen.
  • Vul een onderwerpregel in voor de e-mail met het rapport.
  • U kunt ook een Aangepast bericht toevoegen aan de e-mail.
  • Klik op Opslaan om uw rapport te plannen.

E-mails met geplande rapporten

• Uw geplande rapporten worden per e-mail naar de ontvangers verzonden volgens de frequentie die u hebt ingesteld.
  • Klik gewoon op de koppeling in de e-mail om uw rapport te downloaden.