Geplande rapporten

U kunt een planning instellen voor het ontvangen van retargetingrapporten die u en eventuele andere gebruikers van uw AdRoll-account per e-mail ontvangen.

Opmerking: dit is momenteel niet beschikbaar voor rapporten van prospecting of e-mails.

Ga hier naar Geplande rapporten of via uw dashboard:

• Ga naar Geplande rapporten aan de rechterkant van uw homepage.
  • Of selecteer Geplande rapporten in het menu met het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek.

Hier kunt u alle rapporten zien die momenteel voor u gepland zijn en kunt u een nieuw rapport plannen.

Rapporttypes

Kies uit een lijst met rapporttypes die u kunt plannen:

• Profieloverzicht
  • Alle campagnes
  • Bezoekersgegevens
  • Individuele campagne
  • Individuele advertentiegroep
  • Gedetailleerde conversies

Frequentie

• Stel de frequentie van uw rapport in op dagelijks, wekelijks of maandelijks.
  • U kunt er ook voor kiezen om cijfers van de afgelopen 30 dagen te ontvangen.
  • Indien u een wekelijkse frequentie kiest, moet u aangeven op welke dag van de week u het rapport wenst te ontvangen.

Opmerking: alle tijdstippen voor rapportage en planning worden aangegeven in de UTC-tijdstandaard.

Ontvangers en berichten

• U kunt aangeven welke gebruikers in uw AdRoll-profiel rapporten moeten ontvangen.
  • Opmerking: voeg via Aanvullende gebruikers meer gebruikers toe aan uw account, zodat deze geplande rapporten kunnen ontvangen.
  • Vul een onderwerpregel in voor de e-mail met het rapport.
  • U kunt ook een Aangepast bericht toevoegen aan de e-mail.
  • Klik op Opslaan om uw rapport te plannen.

E-mails met geplande rapporten

• Uw geplande rapporten worden per e-mail naar de ontvangers verzonden volgens de frequentie die u hebt ingesteld.
  • Klik gewoon op de koppeling in de e-mail om uw rapport te downloaden.

FAQ's

Hoe kan ik een gepland rapport bewerken of verwijderen?

In het gedeelte Gepland rapport ziet u naast elk rapport een mogelijkheid om het rapport te bewerken of te verwijderen.

• Met Bewerken kunt u aangeven welke ontvangers het rapport niet langer mogen ontvangen.
  • Met Verwijderen kunt u het geplande rapport volledig verwijderen.

Wat als ik het geplande rapport niet ontvang?

Als u of een andere ontvanger het geplande rapport niet ontvangt:

• Controleer eerst het gedeelte Geplande rapporten om na te gaan of het rapport gepland is, of het vakje met het e-mailadres aangevinkt is voor de gewenste ontvanger en of het e-mailadres juist is.
  • Controleer uw map met spam. De e-mails met geplande rapporten komen van delight@adroll.com, dus is het raadzaam om dit adres toe te voegen aan uw lijst met contactpersonen.
  • Als u zeker weet dat u een gepland rapport correct hebt ingesteld voor het gewenste e-mailadres kunt u contact opnemen met delight@adroll.com en dan zoeken wij uit wat er is misgelopen.