Formulieren voor de registratie van e-mails goedkeuren: de internationale markt

Waarschijnlijk bevat uw website veel formulieren waarmee u e-mailadressen registreert. Wanneer u zich aanmeldt voor e-mail, gaan we het browsegedrag van uw gebruiker op uw website koppelen met zijn of haar e-mailadres, zodat u proactief kunt handelen.

Wij willen echter de flexibiliteit geven om u te richten op de juiste abonnees. U beslist zelf uit welke e-mailformulieren ze worden gehaald. Deze stap is vereist voordat u uw campagne start.

Waar kan ik de geregistreerde formulieren wijzigen/goedkeuren?

1. Log in bij AdRoll.

2. Ga naar het pictogram Instellingenin de rechter bovenhoek.

3. Klik op Opt Ins.

Geef zelf aan welke formulieren moeten worden gebruikt

1. Ga naar de pagina E-mailadressen verzamelen. Hier ziet u een lijst van alle e-mailformulieren waarmee data kunnen worden verzameld.

Hier is een handig overzicht met uitleg over de labels van de formuliervelden:

Veld

Beschrijving

Formulier-ID

De ID van het formulier in uw HTML-code

Formuliernaam

De naam van het formulier in uw HTML-code

Balk e-mails verzameld

Hier wordt aangegeven hoeveel e-mailadressen verzameld zijn

URL

Hier wordt aangegeven waar e-mailadressen worden geregistreerd. Alleen de 5 belangrijkste worden weergegeven

E-mails verzamelen

Duid met de schakelknop aan welke formulieren u wilt goedkeuren of negeren om e-mailadressen te registreren

2. Gebruik de schakelaar E-mails verzamelen om aan te geven uit welke formulieren e-mailadressen moeten worden gehaald. Goedkeuren betekent dat u e-mailadressen van dit formulier zult opnemen, Negeren betekent dat u dat niet zult doen.

Opmerking: u kunt Alles markeren selecteren om alle formulieren in één keer te accepteren.