Formulieren voor de registratie van e-mails goedkeuren: de internationale markt

Waarschijnlijk bevat uw website veel formulieren waarmee u e-mailadressen registreert. Wanneer u zich aanmeldt voor e-mail, gaan we het browsegedrag van uw gebruiker op uw website koppelen met zijn of haar e-mailadres, zodat u proactief kunt handelen.

Wij willen echter de flexibiliteit geven om u te richten op de juiste abonnees. U beslist zelf uit welke e-mailformulieren ze worden gehaald. Deze stap is vereist voordat u uw campagne start.

Waar kan ik de geregistreerde formulieren wijzigen/goedkeuren?

1. Log in bij AdRoll.

2. Ga naar het pictogram Instellingenin de rechter bovenhoek.

3. Klik op E-mailadressen verzamelen.

Geef zelf aan welke formulieren moeten worden gebruikt

1. Ga naar de pagina E-mailadressen verzamelen. Hier ziet u een lijst van alle e-mailformulieren waarmee data kunnen worden verzameld.

Hier is een handig overzicht met uitleg over de labels van de formuliervelden:

Veld

Beschrijving

Formulier-ID

De ID van het formulier in uw HTML-code

Formuliernaam

De naam van het formulier in uw HTML-code

Balk e-mails verzameld

Hier wordt aangegeven hoeveel e-mailadressen verzameld zijn

URL

Hier wordt aangegeven waar e-mailadressen worden geregistreerd. Alleen de 5 belangrijkste worden weergegeven

E-mails verzamelen

Duid met de schakelknop aan welke formulieren u wilt goedkeuren of negeren om e-mailadressen te registreren

2. Gebruik de schakelaar E-mails verzamelen om aan te geven uit welke formulieren e-mailadressen moeten worden gehaald. Goedkeuren betekent dat u e-mailadressen van dit formulier zult opnemen, Negeren betekent dat u dat niet zult doen.

Opmerking: u kunt Alles markeren selecteren om alle formulieren in één keer te accepteren.