AdRoll Onsite

AdRoll Onsite helpt u gegevens verzamelen (namen, bedrijven en e-mailadressen) van mensen die uw website bezoeken en op het punt staan uw website te verlaten.

Uw Ping wordt gemaakt

Een ping die u aanmaakt, ofwel de modals die worden weergegeven aan gebruikers, kan worden getoond aan de gebruiker op een willekeurige pagina op uw website waar de AdRoll Pixel is geplaatst.

U kunt een eerdere AdRoll doelgroep aanspreken zoals CRM, Onsite of een op intentie of impressie gebaseerde groep.

U kunt ook sequentiële pop-ups  met unieke berichten maken. Deze opeenvolgende pop-ups kunnen worden gebruikt voor zaken zoals follow-up informatie tonen aan een bepaalde doelgroep. Verzamel informatie op basis van waar uw bezoeker zich bevindt in de zin van klantervaring. Verzamel bijvoorbeeld e-mailadressen van bezoekers in de  eerste pop-up, en stel ze een vraag in een latere pop-up.

Nadat u uw pop-up hebt aangemaakt en een aantal bezoekers hem hebben gezien worden deze gegevens in het dashboard van Onsite zichtbaar.

Bezig met downloaden van de verzamelde e-mailadressen

U kunt de e-mailadressen die zijn verzameld downloaden vanuit het dashboard van Onsite. Klik op Collecties downloaden om een e-mail te ontvangen met een .csv-bestand met daarin alle verzamelde e-mailadressen.

Onsite verbinden met alle AdRoll-gegevens

Als u Onsite heeft geactiveerd ziet u een nieuwe doelgroep in uw AdRoll dashboard genaamd 'Onsite Subscribers'. Deze groep omvat iedereen die de afgelopen 30 dagen via Onsite een e-mailadres heeft achtergelaten.

Deze doelgroep is een mooie manier om retargeting toe te passen op bezoekers met hoge intentie die met Onsite zijn binnengehaald.

URL Targeting

U kunt een enkele URL opgeven waar Onsite moet verschijnen. Dit werkt goed als u wil dat Onsite alleen verschijnt op de afrekenpagina, op uw homepage, enz.

Feedback & ondersteuning

Neem contact met ons op via delight@adroll.com en vermeld AdRoll Onsite in de onderwerpregel zodat uw vraag automatisch op de juiste plek terecht komt.

Meer vragen? Bekijk ook even de AdRoll Onsite FAQ.