AdRoll e-mail: nieuwe mogelijkheden

Nieuwe functies beschikbaar maken is essentieel voor onze service. We zijn dan ook voortdurend bezig met het uitrollen van nieuwe productverbeteringen. Bekijk hier onze nieuwe releases.

• E-mails naar aanleiding van aankopen

Via AdRoll kunt u nu ook e-mails sturen naar aanleiding van aankopen! E-mails naar aanleiding van aankopen zijn e-mails die automatisch verzonden worden om een potentiële klant te laten terugkomen naar uw site. Als uw abonnees niet op uw eerste bericht klikken, kunnen ze nu extra berichten krijgen na een bepaalde periode (bijv. over 24 uur, over 7 dagen).

• A/B testen

Met onze mogelijkheden voor A/B-tests kunt u meerdere variaties testen van allerlei aspecten, zoals de onderwerpregel, de timing en de inhoud. Zet meerdere campagnes op en kies uw doelgroep. We zullen uw groep automatisch splitsen op willekeurige basis.

• Campagnes archiveren

U kunt campagnes die u in het verleden hebt gemaakt, maar nu niet langer gebruikt, archiveren in het tabblad Gearchiveerd.

• Productaanbevelingen

Productaanbevelingen zijn beschikbaar voor klanten van WooCommerce, Shopify, AdRoll Dynamic Creative of gebruikers die een productfeed hebben geconfigureerd. Productaanbevelingen kunnen met één klik aan elk e-mailsjabloon worden toegevoegd. De weergegeven producten worden dan aangepast aan het gedrag van de bezoeker op de website.

• CPC-tarieven

De tarieven voor e-mail via Adroll zijn gebaseerd op het resultaat en de kosten volgens de CPC. U betaalt geen lopende abonnementkosten noch kosten op basis van het aantal verzonden e-mails. Wij brengen € 1 in rekening per klik naar uw website via onze service. Dat is de eerste stap naar een aankoop door uw bezoeker.