AdRoll e-mailintegraties

ESP- en e-Commerce-integraties

Our team has built out multiple integrations with ESP’s and e-commerce platforms to boost your Email performance.

E-mailproviders

Door onze integratie met MailChimp, Constant Contact en Campaign Monitor:

1. Let you bring any template from these systems into your AdRoll Email
  2. Automatische synchronisatie van afmelders
  3. Eerder verzamelde e-mailadressen activeren. Opmerking: voor deze stap moet u uw systeem configureren.

Integratie van MailChimp, Constant Contact of Campaign Monitor

1. Meld u aan bij AdRoll e-mail en ga naar Afmeldingen beheren onder het tandwielpictogram.
  2. Zoek uw ESP en volg de stappen om uw configuratie te voltooien.
  3. Activeer eventuele eerdere abonnees.

Door onze integratie met Mandrill en Mailgun:

1. Allows you to use our template and technology but send emails through your own Mandrill or Mailgun account.

Integratie van Mandrill of Mailgun

1. Log in to AdRoll Email and navigate to Email Providers under the gear icon.
  2. Zoek uw ESP.
  3. Vul uw API-sleutel in (en uw domein, indien van toepassing).

E-commerceproviders

Als u WooCommerce of Shopify gebruikt, maken we het u eenvoudig om uw winkel met AdRoll te verbinden en uw productaanbevelingen in e-mail te configureren.

• WooCommerce

Hebt u AdRoll nog niet eerder gebruikt? We beschikken over een plugin om u te helpen om aan de slag te gaan met dynamische inhoud op internet en via e-mail.
  • Shopify

AdRoll is geïntegreerd met Shopify om het aantal conversies voor uw online winkel te stimuleren. U kunt uw Shopify-configuratie gebruiken in meerdere AdRoll-producten, waaronder e-mail.