AdRoll e-mailintegraties

ESP- en e-Commerce-integraties

Ons team heeft meerdere integraties met ESP's en e-commerceplatforms uitgebouwd om te zorgen dat u nog betere resultaten boekt met e-mail.

E-mailproviders

Door onze integratie met MailChimp, Constant Contact, Campaign Monitor en Klaviyo:

1. Kunt u de sjablonen van deze systemen overbrengen naar uw e-mail van AdRoll
  2. Worden afmeldingen via uw systeem automatisch gesynchroniseerd met uw ESP en via uw ESP met ons systeem.
  3. Eerder verzamelde e-mailadressen activeren. Opmerking: voor deze stap moet u uw systeem configureren.

Integratie van MailChimp, Constant Contact, Campaign Monitor of Klaviyo

1. Meld u aan bij AdRoll e-mail en ga naar Afmeldingen beheren onder het tandwielpictogram.
  2. Zoek uw ESP en volg de stappen om uw configuratie te voltooien.
  3. Activeer eventuele eerdere abonnees.

Door onze integratie met Mandrill en Mailgun:

1. Kunt u ons sjabloon en onze technologie gebruiken, maar e-mails verzenden via uw eigen account bij Mandrill of Mailgun.

Integratie van Mandrill of Mailgun

1. Meld u aan bij AdRoll e-mail en ga naar e-mailproviders onder het tandwielpictogram.
  2. Zoek uw ESP.
  3. Vul uw API-sleutel in (en uw domein, indien van toepassing).

E-commerceproviders

Als u WooCommerce of Shopify gebruikt, maken we het u eenvoudig om uw winkel met AdRoll te verbinden en uw productaanbevelingen in e-mail te configureren.

• WooCommerce

Hebt u AdRoll nog niet eerder gebruikt? We beschikken over een plugin om u te helpen om aan de slag te gaan met dynamische inhoud op internet en via e-mail.
  • Shopify

AdRoll is geïntegreerd met Shopify om het aantal conversies voor uw online winkel te stimuleren. U kunt uw Shopify-configuratie gebruiken in meerdere AdRoll-producten, waaronder e-mail.