Uw eerste e-mail van AdRoll

Stel uw e-mailcampagne op:

1. Maak uw campagne. Ga naar uw AdRoll-dashboard, klik op Campagne maken en ga vervolgens Aan de slag met e-mail.

2. Kies het doel van uw campagne (Startercampagne wordt aanbevolen).

3. Vul uw afzendergegevens in: het e-mailadres, de naam en het adres van uw bedrijf.

4. Personaliseer uw inhoud. Gebruikt u Facebook? We stellen automatisch een e-mail op voor u. Gebruik ons sjabloon en voeg een logo en uw hoofdbanner in, bewerk de tekst en de oproep tot actie en voeg zelfs productaanbevelingen toe (beschikbare WooCommerce- en Shopify-winkels of -klanten met een geconfigureerde productfeed).

Onderwerp We bevelen 90 tekens aan, inclusief spaties.
Voorbeeld van tekst  Limiet van 140 tekens, spaties inbegrepen.
Logo  Geen vereisten voor de grootte. Naar keuze links, in het midden of rechts uitgelijnd.
Afbeelding Vereist formaat 600 x 315.
Koptekst We bevelen 40 tekens aan, inclusief spaties. Lettertypestijl, kleur en grootte mag u zelf kiezen.
Hoofdtekst We bevelen 90 tekens aan, inclusief spaties. Lettertypestijl, kleur en grootte mag u zelf kiezen.
CTA-knop  We bevelen 30 tekens aan, inclusief spaties. Lettertypestijl, kleur, grootte en achtergrondkleur mag u zelf kiezen.