AdRoll E-mail instellen

Met e-mail kunt u websitebezoekers bereiken op een plek waar zij veel tijd besteden: hun Postvak IN.

Hoe werkt het

Met behulp van uw AdRoll-pixel matchen wij bezoekers met het e-mailadres dat ze op uw website invullen. U kunt vervolgens via een AdRoll Convert-campagne e-mails verzenden om deze bezoekers te retargeten.

Maak uw campagne

1. Ga naar het tabblad Campagnes,  klik op E-mailNieuwe campagne.

2. Kies het doel van uw campagne (Startercampagne wordt aanbevolen).

3. Vul uw afzendergegevens in: het e-mailadres, de naam en het adres van uw bedrijf.

4. Personaliseer uw inhoud. Gebruikt u Facebook? We stellen automatisch een e-mail op voor u. Gebruik ons sjabloon en voeg een logo en uw hoofdbanner in, bewerk de tekst en de oproep tot actie en voeg zelfs productaanbevelingen toe (beschikbare WooCommerce- en Shopify-winkels of -klanten met een geconfigureerde productfeed).

Onderwerp We bevelen 90 tekens aan, inclusief spaties.
Voorbeeld van tekst  Limiet van 140 tekens, spaties inbegrepen.
Logo  Geen vereisten voor de grootte. Naar keuze links, in het midden of rechts uitgelijnd.
Afbeelding Vereist formaat 600 x 315.
Koptekst We bevelen 40 tekens aan, inclusief spaties. Lettertypestijl, kleur en grootte mag u zelf kiezen.
Hoofdtekst We bevelen 90 tekens aan, inclusief spaties. Lettertypestijl, kleur en grootte mag u zelf kiezen.
CTA-knop  We bevelen 30 tekens aan, inclusief spaties. Lettertypestijl, kleur, grootte en achtergrondkleur mag u zelf kiezen.

Bepaal uw doelgroep

Standaard zijn alle campagnes ingesteld op automatische targeting. Met handmatige targeting kunt u specifiek doelgroepen selecteren die u wilt targeten. Als u bijvoorbeeld alleen gebruikers wilt targeten die het gedeelte Schoenen van uw website hebben bezocht, zodat u hun een andere boodschap kunt verzenden.

Uitsluitingen

Domeinuitsluitingen

Sluit iedereen van een bepaald domein uit wanneer u e-mails verzendt. U kunt bijvoorbeeld het domein van uw bedrijf uitsluiten, zodat uw collega's geen e-mails ontvangen.

Uitsluitingen op basis van een CRM-bestand (alleen beheerders)

Voor deze functie moet de beheerder een CRM-bestand uploaden.

Prijsvorming

Het tariefmodel is gebaseerd op prestaties: kosten per klik (cost per click, CPC). We rekenen $ 1 per klik.

Een klik wordt geteld wanneer een bezoeker op een willekeurige link in de e-mail klikt, behalve de link om zich af te melden). Het gebeurt vaak dat mensen meerdere keren op e-maillinks klikken op korte tijd. Daarom tellen we alleen unieke klikken waar meer dan 30 minuten tussen zit.

Uw budget

Standaard worden uw e-mails zo ingesteld, dat zoveel mogelijk klikken worden bereikt. U hoeft het vooraf ingestelde budget dus niet te wijzigen.

Als u een maximum aantal klikken of een maximumbudget wilt instellen, kunt u het veld bewerken, uw gewenste budget invullen en vervolgens op Opslaan klikken.

E-mailproviders

Door onze integratie met MailChimp, Constant Contact, Campaign Monitor en Klaviyo:

• Kunt u de sjablonen van deze systemen overbrengen naar AdRoll.
  • Worden e-mails met afmeldingen via uw systeem automatisch gesynchroniseerd met uw ESP en via uw ESP met ons systeem.
  • Eerder verzamelde e-mailadressen activeren. Opmerking: voor deze stap moet u uw systeem configureren.

Integratie van MailChimp, Constant Contact, Campaign Monitor of Klaviyo

1. Meld u aan bij AdRoll en ga naar Afmeldingen beheren onder het pictogram Instellingen.
  2. Zoek uw ESP en volg de stappen om uw configuratie te voltooien.

Dankzij onze integratie met Mandrill en Mailgun kunt u ons sjabloon en onze technologie gebruiken, maar e-mails verzenden via uw eigen account bij Mandrill of Mailgun.

Integratie van Mandrill of Mailgun

1. Log in en ga naar e-mailleveranciers onder het pictogram Instellingen.
  2. Zoek uw ESP.
  3. Vul uw API-sleutel in (en uw domein, indien van toepassing).

E-commerceproviders

Als u WooCommerce of Shopify gebruikt, maken we het u eenvoudig om uw winkel met AdRoll te verbinden en uw productaanbevelingen te configureren.

• WooCommerce

Hebt u AdRoll nog niet eerder gebruikt? We beschikken over een plugin om u te helpen om aan de slag te gaan met dynamische inhoud op internet en via e-mail.
  • Shopify

AdRoll is geïntegreerd met Shopify om het aantal conversies voor uw online winkel te stimuleren. U kunt uw Shopify-configuratie gebruiken in meerdere AdRoll-producten.