Overzicht AdRoll-API

Met de AdRoll-API kunt u taken die u meestal via het AdRoll-dashboard uitvoert, automatiseren. U kunt de AdRoll-API ook in uw bestaande workflows integreren.

De meeste functies die u in het AdRoll-dashboard vindt, zijn beschikbaar via de API. U zou bijvoorbeeld een script kunnen schrijven waarmee uw advertentiemateriaal in bulk in AdRoll wordt geïmporteerd of waarmee automatisch wekelijks nieuwe e-mails aan een CRM-segment worden toegevoegd.

CRUD-API

De CRUD-API bevat de meeste functies die in het AdRoll-dashboard zitten. Met deze API kunt u campagnes, advertenties, pixels en meer beheren.

Rapportage-API

De Rapportage-API bevat gegevens die nuttig zijn voor het genereren van uw eigen rapporten. De API bevat gegevens over segmenten, weergaven etc.

Doelgroep-API

Met de Doelgroep-API kunt u CRM-segmenten maken en bijwerken.

AdRoll-SQL

AdRoll-SQL stuurt uw AdRoll-resultaten (impressies, klikken, conversies) naar een database die u host. U kunt deze gegevens vervolgens opnemen in uw ETL-pijplijn.

Aan de slag

Raadpleeg onze gids Aan de slag op onze site voor ontwikkelaars.

U kunt uw AdRoll-resultaten ook bekijken via AdRoll SQL.

Contact opnemen met het team

Neem contact op met het API-team als u vragen hebt over de API.