Uitsluiten op basis van domein

Geef websites op waar u niet wilt dat uw advertenties worden weergegeven. Bijvoorbeeld,  het kan nuttig zijn om websites uit te sluiten die niet bij uw merk passen of die u niet helpen uw producten of diensten te verkopen.

Domeinuitsluitingen configureren

1. Klik op het tandwielpictogram Instellingen in het navigatiemenu links.

2. Scroll omlaag en klik op Op basis van domein onder Uitsluitingen.

3. Vul de websites in die u wilt uitsluiten. Gebruik telkens een nieuwe regel per website. Om apps uit te sluiten die deel uitmaken van het Facebook-doelgroepennetwerk, voegt u de app-URL van de iTunes Store en Google Play toe. U kunt maximaal 250.000 websites uitsluiten.

We gebruiken een impliciet jokerteken vóór de ingevoerde waarde voor alle domeinen die u opgeeft. Als u bijvoorbeeld acme.com invult, sluiten we alle domeinen uit die overeenstemmen met *.acme.com. Hieronder vindt u voorbeelden.

U vult in

We sluiten uit

We staan toe

acme.com

www.acme.com

mail.acme.com

sports.acme.com

Alle domeinen die niet op acme.com eindigen

sports.acme.com

sports.acme.com

tennis.sports.acme.com

finance.acme.com

www.acme.com

www.acme.com

www.acme.com

sports.acme.com

finance.acme.com

4. Klik op Opslaan.