Websites uitsluiten

Met de instelling waarmee u websites kunt uitsluiten, kunt u aangeven op welke websites uw advertenties niet mogen verschijnen. De uitsluiting van websites is zowel op webretargeting- als op webprospectingcampagnes van toepassing.

Waarom websites uitsluiten?

Hoewel BidIQ het grootste deel van uw optimaliseringen automatisch verwerkt, is het mogelijk dat u websites wilt uitsluiten die niet bij uw merk passen of die u niet helpen om uw producten of diensten te verkopen.

Websites uitsluiten

1. Meld u aan bij uw AdRoll-account via app.adroll.com.
  2. Ga naar Accountinstellingen > Website-uitsluitingen.

3. Vul de websites in die u wilt uitsluiten. Gebruik telkens een nieuwe regel per website.

4. Sla op.