De IntentMap™

AdRoll kijkt dagelijks naar signalen van meer dan 1,2 miljard digitale profielen. De IntentMap™-dataset is een van de grootste op intenties gebaseerde datasets die momenteel beschikbaar is. Deze intentiedata worden voor AdRoll Attract-campagnes gebruikt om potentiële klanten te vinden die niet alleen op uw huidige klanten lijken, maar zich ook net zo gedragen.

Hier volgen enkele voorbeelden van de soorten data die door de IntentMap™ kunnen worden gebruikt wanneer u zich aanmeldt:

• Domein van de adverteerder

• Zoek- en winkelactiviteiten van bezoekers op de website van de adverteerder

• Verticale categorie van de website van de adverteerder

• Geografie via IP-adressen (in de VS, onder andere postcodes)

Opmerking: de IntentMap™ gebruikt alleen data van websites die zich hiervoor aangemeld hebben.

Registreren

Om u te registreren:

1. Ga naar Instellingen > Registraties.

2. Vink het vakje aan naast Nieuwe bezoekers vinden die zich net als de converterende bezoekers op uw site gedragen.

3. Klik op Opslaan.

Wanneer u zich hebt aangemeld, gebruikt AdRoll de intentiesignalen van de bezoekers van uw site en die van andere aangemelde adverteerderssites. Op basis daarvan wordt een doelgroep gemaakt van nieuwe gebruikers die zich net zo gedragen als uw bestaande klanten en waarschijnlijk in uw producten zijn geïnteresseerd.

Hoe we uw doelgroepen beschermen

We verzenden geen cookies of geven uw campagneprestaties niet door aan andere adverteerders. AdRoll Attract maakt geen gebruik van targeting van concurrenten of segmenten op websiteniveau. We maken geen gebruik van targeting van concurrenten of doelgroepen op websiteniveau.

Verzamelde data

AdRoll verzamelt voor AdRoll Attract dezelfde informatie als voor AdRoll Convert. Dat omvat de inhoud die uw bezoeker bekijkt, de datum en het tijdstip waarop hij uw website heeft bezocht, het product dat hij heeft bekeken en de locatiegegevens die aan het IP-adres gekoppeld zijn.

Bij AdRoll Attract worden geen expliciete persoonsgegevens zoals naam, telefoonnummer, fysiek adres of geboortedatum gebruikt.

Afmelden

U mag zich afmelden wanneer u maar wenst. Als u zich afmeldt draagt AdRoll uw informatie niet langer bij aan de dataset.

Opmerking: u moet zich aangemeld hebben om AdRoll Attract-campagnes te kunnen uitvoeren. Als u zich afmeldt tijdens een AdRoll Attract-campagne zal uw campagne gepauzeerd worden totdat u zich aanmeldt.

Registreren in naam van een klant

Als u een agentschap bent en u wilt zich hiervoor aanmelden in naam van uw klant, dan moet u kunnen inloggen bij de AdRoll-campagnes van de klant.