E-mails naar aanleiding van aankopen

E-mails naar aanleiding van aankopen zijn e-mails die automatisch verzonden worden om een klant te laten terugkomen naar uw site. Als uw abonnees niet op uw eerste e-mail klikt kunnen ze nu extra berichten krijgen na een bepaalde periode.

Voeg e-mails naar aanleiding van aankopen toe

1. Ga naar uw e-mailcampagne in het E-mail dashboard.

2. Klik op de + -knop om een extra e-mail toe te voegen.

3. Werk uw e-mails bij door met de muis over gedeelten te gaan waar een potloodje verschijnt.

Pas de tijd tussen e-mails aan

Beweeg over de tijd (wacht XX uur) en klik op het potlood-icoontje.

Pas het interval in uren en minuten aan tussen e-mails.

Bekijk de voorbeeldweergave van uw e-mails

1. Ga naar de knop Preview rechtsboven

2. Klik op de tabbladen van de e-mails om te zien hoe het werkt

Aanbeveling van de frequentie

Wij raden een exponentiële vertraging aan van een e-mail ten opzichte van een vorige e-mail. Bijvoorbeeld: 1 uur, 24 uur, 7 dagen, enz.De standaardinstellingen zijn er om u te helpen, maar voelt u zich vrij om ze aan te passen zodat ze aansluiten bij het bezoekersgedrag van uw klanten.

Diverse campagnes naast elkaar hebben lopen

AdRoll e-mail geeft voorrang aan campagnes gebaseerd op bezoekersintentie (bijv. terughalen van winkelmandjesbezoekers heeft prioriteit boven nieuwe bezoekers). Als een bezoeker in het midden van een procedure (bijv. startersprocedure) is en zij komen in een van de campagnetargetingcriteria met hogere prioriteit te liggen (bijv. omdat ze iets in hun karretje doen) dan stoppen wij de procedure en sturen wij hen een e-mail met hogere intentie.