Onboarding-checklist

1. Plaatsing van pixel

• Plaats uw AdRoll pixel.

• Voeg JavaScript-code voor geavanceerde opties voor conversietracking toe aan uw conversiepagina('s), om de inkomsten- en product-id-waarden weer te geven. Als u Google Tag Manager (GTM) gebruikt, vindt u meer informatie bij de GTM-taginstructies.

• Registreer u voor cross-device targeting via de universele registratieU kunt zich via deze pagina ook gemakkelijk registreren voor e-mail en prospecting.

• Stuur uw vertegenwoordiger de URL van uw conversiepaginaAls de URL niet verandert of niet uniek is, vraag uw vertegenwoordiger dan om een aangepaste conversiepixel.

2. Integraties

3. Advertentiemateriaal

• Upload statische advertenties (richtlijnen voor de opmaak) met hun respectieve URL's voor landingspagina's.

• Voor webadvertenties adviseren we u om een van de zes meest populaire advertentieformaten te gebruiken

• Voor Facebook: maak een advertentie van 600x315 pixels met titel, tekst, linkbeschrijving (optioneel) en aanzet tot actie

• Voor dynamische advertenties: vul dit formulier in en ons ontwerpteam stuurt u over 3-5 werkdagen een eerste ontwerp (alleen beheerde accounts).

4. Doelen

• Bespreek de belangrijkste prestatie-indicatoren (KPI's) met uw vertegenwoordiger.

• Controleer de toewijzingstijden. AdRoll staat standaard ingesteld op een periode van 30 dagen voor klikken en 7 dagen voor weergave.

5. Facturatie