Dynamische webadvertenties maken

Volg deze stappen om dynamische advertenties voor uw webcampagnes te maken.

1. Log in op AdRoll

2. Ga naar uw tabblad Advertenties.

3. Klik op Advertenties makenen selecteer Dynamische advertentie om de functie voor het samenstellen van advertenties te openen.

4. Geef uw advertentieset een naam. Wat u invult, wordt toegevoegd aan het einde van de standaardnaam: Dynamic_[advertentieformaat]_[datum]. We raden u aan om een naam te kiezen die nuttig is wanneer u advertentiesets opzoekt (dus thema of iets als 'lentecampagne').

5. Versleep uw logo en zet het neer of selecteer een bestand van uw computer. Als u het logo moet wijzigen, klikt u op X op het geüploade bestand en selecteert u een nieuwe afbeelding. Bekijk de voorbeeldweergaven rechts om de plaatsing en de weergave in alle advertentieformaten en thema's te zien.

6. Selecteer uw aanzet tot actie (CTA) of vul uw eigen CTA in.

7. Selecteer een kleur om op het thema toe te passen (de CTA-knop en/of achtergrondkleur). U kunt de hex-code invullen of selecteren uit het kleurenpalet dat verschijnt.

8. Selecteer een thema. Hiermee kunt u verschillende stijlen, interacties en lay-outs voor uw advertenties uitproberen. U kunt op elke advertentie klikken om een grotere voorbeeldweergave te zien en om de bewegende beelden van de advertentie uit te testen.

9. (Optioneel) Met Geavanceerde opties kunt u aangeven welke tracking u wilt toepassen op uw advertenties.

Opmerking: de URL is de product-URL, dus clicktrackers van derde partijen (bijv. Doubleclick) of trackingparameters (bijv. UTM-parameters) worden dynamisch aan elke product-URL toegevoegd.

Advertenties bewerken: u kunt de naam van de advertentie en de trackingparameters wijzigen in de bewerkingsmodus. Als u echter elementen van de advertentie wilt wijzigen (zoals logo, CTA, kleur of thema) moet u een nieuwe advertentieset maken.

10. Start! U kunt uw nieuwe dynamische webadvertenties toevoegen aan de webcampagnes van uw keuze.