E-mailcampagnes archiveren

U kunt concepten van campagnes archiveren die u niet langer wenst te gebruiken. U kunt ze later opnieuw gebruiken, maar als u ze archiveert, blijft uw account overzichtelijk. U ziet dan alleen uw actieve en gepauzeerde campagnes en campagnes in voorbereiding.

Momenteel is het niet mogelijk om actieve of gepauzeerde campagnes te archiveren. Dat komt vooral omdat het mogelijk is dat deze campagnes data bevatten die in uw statistieken worden opgenomen, en we willen zorgen dat deze data altijd toegankelijk zijn.

1. Ga naar de weergave E-mailcampagnes.
  2. Ga onderaan naar de campagnetabel.
  3. Klik op het pictogram met de ellips (...) aan de rechterzijde van uw campagne.
  4. Klik op Archiveren.

De campagne verdwijnt uit uw standaardweergave.

Als u uw gearchiveerde campagnes wilt bekijken, wijzigt u de tabelfilter naar Categorieën = gearchiveerd.

Als u de verkeerde campagne archiveert

U kunt gearchiveerde campagnes terugbrengen om er verder aan te werken. Klik op het ellipsis pictogram en selecteer Archiveren ongedaan maken.