AdRoll voor WooCommerce

AdRoll heeft een plug-in die het gemakkelijk maakt om uw WooCommerce-winkel te koppelen aan uw AdRoll-account.

Functies

• Deze plug-in plaatst de AdRoll-pixel - u hoeft geen code op uw site te plaatsen.
  • We creëren automatisch een winkelwagentjesegment en een betaalsegment, zodat u snel een campagne kunt opstellen voor achtergelaten winkelwagentjes
  • Track het aantal verkopen en het inkomstenbedrag dat door de AdRoll-campagne mogelijk is gemaakt aan de hand van een automatisch gecreëerd conversiesegment waarmee exacte conversiewaarden worden doorgegeven

Installatie

1. Meld u aan voor een AdRoll-account op https://app.adroll.com/onboarding/register. Tijdens het aanmeldingsproces controleert AdRoll de URL die u hebt ingevoerd voor uw WooCommerce-winkel.
  2. Klik op "Verbinding maken met WooCommerce" en sta AdRoll toe verbinding te maken met uw winkel.
  3. Klik op “Installeer de Wordpress-plugin” en installeer de plugin. De installatieknop staat onderaan op de pagina.
  4. BELANGRIJK: Klik op de link "Plugin activeren" als u eenmaal doorgestuurd bent naar de pluginpagina.

5. Uw WooCommerce-winkel is nu gekoppeld! Het winkelwagentjesegment, het verkoopsegment en het conversiesegment zijn al gemaakt en u kunt ze onmiddellijk targeten.