Productaanbevelingen en afmeldlinks toevoegen aan een HTML-sjabloon

Productaanbevelingen

Om productaanbevelingen te kunnen toevoegen aan uw HTML-template:

1. Klik opMacro kopiëren en plak hem in de HTML daar waar u wilt dat het product verschijnt .

2. Sla op.

3. Selecteer Preview in browser voor een preview.

De macro wordt vervangen door een HTML-tabel met drie producten. De breedte van de tabel is standaard ingesteld op 'width=600px'.

Wilt u het formaat van de tabel wijzigen? Open een ticket bovenaan op de pagina , naast de zoekbalk, om contact op te nemen met ons klantenserviceteam.

Afmeldlink

Als u uw eigen HTML-sjablonen gebruikt, zorg dan dat er een link wordt opgenomen waarmee mensen zich kunnen afmelden. Wij hebben een macro gemaakt om het makkelijker te maken.

Om de macro te gebruiken moet uw afmeldtekst linken naar  |UNSUBSCRIBE_URL|.

De afmeldtekst kan bijvoorbeeld zijn:
<a style="color:#0000ff;" href="|UNSUBSCRIBE_URL|">Afmelden</a> van deze e-maillijst.<br /><br />