Productaanbevelingen & afmeldlinks toevoegen aan een HTML-sjabloon

Productaanbevelingen

Om productaanbevelingen te kunnen toevoegen aan uw HTML-template:

1. Klik opMacro kopiëren en plak hem in de HTML daar waar u wilt dat het product verschijnt .

2. Sla op.

3. Selecteer Preview in browser voor een preview.

De macro wordt vervangen door een HTML-tabel met drie producten. De breedte van de tabel is standaard ingesteld op 'width=600px'. Open een ticket bovenin de pagina , naast de zoekbalk, om contact op te nemen met het klantenserviceteam.

Afmeldlink

Als u uw eigen HTML-sjablonen gebruikt, zorg dan a.u.b. dat er een link wordt opgenomen waarmee mensen zich kunnen afmelden voor AdRoll E-mail. Wij hebben een macro gemaakt om het makkelijker te maken.

Om de macro te gebruiken moet uw afmeldtekst linken naar  |UNSUBSCRIBE_URL|.

De afmeldtekst kan bijvoorbeeld zijn:
<a style="color:#0000ff;" href="|UNSUBSCRIBE_URL|">Afmelden</a> van deze e-maillijst.<br /><br />