Lightswitch

Lightswitch van AdRoll maakt het gemakkelijk om uw favoriete marketingtechnologie op basis van javascript te implementeren via uw AdRoll Pixel.

Als slimme moderne marketeer gebruikt u waarschijnlijk talrijke technologieën om uw werk uit te voeren en bent u altijd op zoek naar nieuwe oplossingen om uw marketingstack te verbeteren. De implementatie van nieuwe marketingoplossingen kan echter veel tijd en inspanningen vereisen. Om het u gemakkelijker te maken en de favoriete technologieën van ons marketingteam in de kijker te zetten hebben we onze AdRoll Pixel voorzien van extra functies.

Nu u de procedure van het plaatsen van uw AdRoll Pixel op uw website waarschijnlijk al achter de rug hebt, kunt u gemakkelijk allerlei krachtige nieuwe technologieën inschakelen. Om een oplossing in gebruik te nemen hoeft u deze alleen maar te selecteren en de vereiste gegevens in te vullen. Lightswitch genereert automatisch de juiste code en activeert de bijbehorende javascriptcode.

U hoeft niet te wachten tot u technische mensen beschikbaar hebt om u te helpen. Gebruik deze oplossingen vandaag nog!

Let op: u kunt momenteel nog geen aangepaste data via lightswitch verzenden.

Lightswitch gebruiken:

1. Ga naar "Labs" via het hamburgermenu in de linker bovenhoek van uw AdRoll-account, of volg deze link.
  2. Zoek de tab "Lightswitch" (tussen de tabs "Integraties" en "AdRoll SQL") en klik erop.
  3. U krijgt een lijst van de bestaande Lightswitch integraties te zien.
  4. Selecteer de integratie die u wilt instellen.

Huidige integraties:

Amplitude

Amplitude is een service voor web- en mobiele analyse waarmee u klantenbehoud, engagement en conversie kunt stimuleren. Op basis van gedragsanalyse laat Amplitude u zien wat uw gebruikers doen, zodat u beslissingen op basis van data kunt nemen om uw doelstellingen op het vlak van klantenbehoud en conversie te halen.

Appcues

Met Appcues kunt u eenvoudige functies integreren in het product zonder code te schrijven. Gebruik Appcues om de onboarding te verbeteren, om gebruikers aan te zetten om meer functies te gebruiken en om hun engagement te stimuleren terwijl ze uw product gebruiken.

Customer.io

Customer.io is een product dat een infrastructuur biedt om getriggerde e-mails naar gebruikers te sturen, ter verbetering van de betrokkenheid tussen de app en zijn gebruikers.

Heap

Met Heap wordt elke handeling van de gebruiker in uw internet-app of iOS-app automatisch geregistreerd en kunt u achteraf alles meten. Klikken, tikken, vegen, formulierverzendingen, paginaweergaven. Eindelijk hoeft u niet meer vooraf aan te geven welke gebeurtenissen u wilt registreren.

Hotjar

Hotjar combineert analyse- en feedbacktools zodat u een uitgebreid overzicht krijgt van de gebruikerservaring en de prestaties van uw website. Haal uw voordeel uit hun robuuste hittekaarten, bezoekersregistratie en feedbackpeilingen om uw conversiepercentage in uw volledige trechter te stimuleren.

Intercom

Met Intercom kunt u op schaal met uw klanten communiceren: via uw website, in webapps en via e-mail. Met Intercom wordt de communicatie met de klant eenvoudig en persoonlijk voor iedereen.

Privy

Met de integratie van AdRoll Lightswitch voor Privy kunt u automatisch pop-ups van Privy op uw website gebruiken zonder dat u nieuwe code op uw website moet installeren.

Optimizely

Met Optimizely kunt u in slechts enkele minuten tijd experimenten opzetten in hun visuele editor. U kunt de wijziging van een kleine set onderdelen testen om de gebruikerservaring van uw webapp of mobiele app drastisch te wijzigen en u hoeft niet te kunnen programmeren. Probeer Optimizely vandaag nog uit om uw conversiepercentage te verhogen via hun gebruikersvriendelijke platform voor A/B-testen en personalisatie.

VWO

Met Visual Website Optimizer kunt u A/B-testen uitvoeren met verschillende versies van uw website. Zo kunt u voortdurend nagaan welke versies het best presteren om uw online omzet te verhogen.

Zopim

Met Zopim begroet u uw klanten onmiddellijk met live chat. Communiceer in real time met uw klanten, regel het chatvolume en registreer het aantal websitebezoekers. Uw website heeft geen openingsuren.

Om Zopim te installeren hebt u uw Zopim-accountcode nodig. Die vindt u op het Zopim-dashboard.Meld u aan en klik op uw accountpictogram in de linker bovenhoek. Klik vervolgens op "Status" en selecteer “Check connection”. Uw accountcode is het tweede item dat wordt vermeld.