Segment van gebruikers met hoge intentie

Ga direct naar

Wat is een segment van gebruikers met hoge intentie?

"Segmenten met een hoge intentie" zijn nieuwe automatisch gemaakte segmenten die campagnes kunnen targeten. Segmenten met een hoge intentie helpen om te voorspellen of een gebruiker zich in de bovenste 20% bevindt van mensen waarvan de kans groot is dat ze converteren. Dit wordt opgesteld door ons voorspellende algoritme en geavanceerd machineleren.

Hoe bepalen we of iemand een hoge intentie heeft?

Dit segment wordt gemaakt door naar alle AdRoll-gebruikers te kijken die geconverteerd zijn. Vervolgens gebruiken we machineleren om alle gebruikers in uw specifieke doelgroep te vinden die op deze converteerders lijken. Daarvan nemen we de bovenste 20% en we zetten die in uw eigen specifieke doelgroepsegment met een hoge intentie.

Hoe moet u dit segment gebruiken?

• Het segment van gebruikers met een hoge intentie kan binnen bestaande internetcampagnes worden getarget, maar moet binnen zijn eigen advertentiegroep worden geplaatst, zodat de prestaties van dit segment in detail kunnen worden vergeleken met die van andere segmenten.
  • Alle andere AdRoll-segmenten die automatisch zijn gemaakt in het dashboard en die volgens u een "hoge intentie" hebben (bijv. winkelwagensegment) die binnen andere advertentiegroepen worden getarget, moeten van deze nieuwe advertentiegroep worden uitgesloten, om overlappingen binnen de targeting zoveel mogelijk te vermijden.

Hoe maakt u een campagne met behulp van dit segment?

1. Meld u aan bij https://app.adroll.com/
  2. Ga naar het tabblad "Campagnes"
  3. Selecteer "Nieuwe campagne" naast het gedeelte voor de datum- en bereikselectie.
  4. Selecteer Algemene websites als uw kanaal. (Opmerking: segmenten van gebruikers met een hoge intentie worden momenteel niet ondersteund door Facebook of Instagram)

5. Klik op "Segment toevoegen" en selecteer vervolgens "Bestaande kiezen"
  6. Al uw bestaande AdRoll-segmenten verschijnen, ook het segment van "Gebruikers met een hoge intentie". U kunt dit segment ook zoeken in de zoekbalk. Wanneer u het segment ziet, selecteert u "Gebruikers met een hoge intentie"

Kan dit segment geëxporteerd worden?

Momenteel is het "Segment met een hoge intentie" beschikbaar voor gebruik binnen AdRoll. Het is niet beschikbaar om naar andere platformen te exporteren.

Waar kan dit segment gezien worden?

Alle klanten bij wie Engels als primaire taal geselecteerd is kunnen hun segment "Gebruikers met een hoge intentie" vooraf geladen zien, naast alle andere AdRoll-segmenten in het tabblad Doelgroepen. Hieronder ziet u een afbeelding van hoe dit segment eruitziet.

Hoe vaak wordt dit segment bijgewerkt?

We bekijken voortdurend de afgelopen 28 dagen van uw websitedata (of zo ver mogelijk als u pas begonnen bent). Het systeem berekent deze doelgroep automatisch en vernieuwt de doelgroep om de 24 uur. Is datawetenschap niet fantastisch?

Voor wie is dit beschikbaar?

Klanten bij wie het dashboard in een andere taal staat dan Engels zullen dit segment zien en kunnen het ook gebruiken, maar het is momenteel nog niet vertaald.We werken aan de lokalisatie van deze functie voor alle markten.