Doelgroep met een grote intentie

We maken deze doelgroep door naar patronen te kijken in alle AdRoll-conversies. Vervolgens maken we gebruik van machineleren om al uw bezoekers te vinden die een gelijkaardig gedrag vertonen. De hoogste 20% van deze bezoekers worden aan uw doelgroep met een hoge intentie toegevoegd.

Bij een doelgroep met een grote intentie kunt u het volgende doen:

• Target uw doelgroep met een hoge intentie in een bestaande webcampagne door de doelgroep binnen uw eigen advertentiegroep te plaatsen, zodat u de resultaten van de verschillende doelgroepen goed met elkaar kunt vergelijken.
  • Sluit eventuele handmatig opgestelde doelgroepen met een hoge intentie uit van deze advertentiegroep, zodat de overlapping van de targeting zo klein mogelijk gehouden wordt.

Een doelgroep met een grote intentie toevoegen aan een campagne

1. Log in bij AdRoll.
  2. Ga naar uw tabblad Campagnes
  3. Klik op Campagne make .
  4. Selecteer Algemene websites als uw kanaal. Opmerking: Faceboook en Instagram ondersteunen momenteel nog geen gebruik van doelgroepen met een hoge intentie.
  5. In uw gedeelte Doelgroep klikt u op Kiezen.
  6. Selecteer de doelgroep met eenhoge intentie.

Gegevens van de doelgroep

Ga naar het tabblad Doelgroep en klik op de doelgroep met een hoge intentie om de gegevens ervan te zien. Ons systeem vernieuwt deze informatie om de 24 uur.

Momenteel is het gebruik van doelgroepen met een hoge intentie beschikbaar binnen AdRoll. Deze doelgroep kan echter niet geëxporteerd worden naar andere platforms.

Een doelgroep uitsluiten

Als u een doelgroep uitsluit van een campagne, betekent dit dat we geen advertenties weergeven aan mensen in die doelgroep. Om een bestaande doelgroep uit te sluiten:

1. Ga naar uw tabblad Doelgroep.
  2. Klik op de doelgroep die u wilt uitsluiten.
  3. Ga naar Campagnes met doelgroep en verschuif de schakelaar Doel van Targeten naar Uitsluiten.