Segment.com

Segment.com is een hub voor al uw websitegegevens. Door Segment.com te integreren met AdRoll kunt u gemakkelijk uw doelgroep maken aan de hand van deze gegevens. U moet Segment.com configureren op uw website voordat u informatie kunt doorsturen naar AdRoll. Klik hier om de documentatie van Segment.com over de eerste stappen te openen.

AdRoll koppelen aan Segment.com

1. Ga naar het tabblad Destinations (Bestemmingen) van Segment.com en klik op de knop Add Destination (Bestemming toevoegen) bovenaan rechts.

2. In Categories (Categorieën) selecteert u Advertising (Reclame). Zoek de AdRoll-widget aan de rechterzijde.

3. Klik op Configure AdRoll (AdRoll configureren).

4. Ga naar Bron selecteren en selecteer er de bron waarmee u wilt koppelen (uw productiewebsite) en Bron bevestigen. U keert automatisch terug naar het tabblad Bestemmingen.

5. Onder Settings (Instellingen) moet u uw 'Advertiser ID' (adroll_adv_id) en 'Pixel ID' (adroll_pix_id) van uw AdRoll-pixel kopiëren en plakken.

6. Klik op de wisselknop AdRoll Settings (AdRoll-instellingen) om de integratie te activeren.

Evenementen van Segment.com gebeurtenissen volgen in AdRoll

1. U hebt een ID nodig om een vaste doelgroep te maken in AdRoll. Vraag uw account manager om u deze ID door te geven.

2. Ga op Segment.com naar Optionale Settings (Optionele instellingen).Hier kunt u gebeurtenissen die op uw website plaatsvinden aan uw AdRoll-doelgroep koppelen.

3. Plak in het eerste veld de naam van de triggergebeurtenis van Segment.com. Deze naam zal worden gebruikt in de trackmethode

4. Plak in het tweede veld de gekopieerde doelgroep-ID uit AdRoll.

5. Klik op Rij toevoegen en herhaal deze stappen voor elke aanvullende doelgroep die u wilt bijhouden.nbsp

Bekeken producten en Geavanceerde opties voor conversies meten

Segment.com heeft verschillende kant-en-klare variabelen die u kunt gebruiken om verbeterde conversiegegevens te registreren:

• Events with property revenue tracks to adroll_conversion_value.

• "Completed Order" events with property currency track as adroll_currency.

• "Completed Order" events with property orderId, track as order_id.

• 'Bekeken product" of "Toegevoegd product"-gebeurtenissen met eigenschap-id leiden naar product_id.

• This list is not exclusive, you can track any other label/value pair of your choosing as custom data.

Meer informatie over de AdRoll-Segment.com- koppeling.