Een doelgroep definiëren via Segment.com

Segment.com is een hub voor al uw websitegegevens. Door Segment.com te integreren met AdRoll kunt u gemakkelijk doelgroepsegmenten maken aan de hand van deze gegevens. U moet Segment.com configureren op uw website voordat u informatie kunt doorsturen naar AdRoll. Klik hier om de documentatie van Segment.com over de eerste stappen te openen.

AdRoll koppelen aan Segment.com

1. On the Source tab of your Segment.com dashboard, pick your data source. This should be your website.

2. Ga vervolgens naar Integrations. Zoek AdRoll en selecteer deze invoegtoepassing.

3. Onder Settings moet u uw 'Advertiser ID' (adroll_adv_id) en 'Pixel ID' (adroll_pix_id) van uw AdRoll-pixel kopiëren en plakken. Vul deze in en klik daarna op Enable Integration.

Segment.com-gebeurtenissen volgen in AdRoll

1. Maak een vaste doelgroep via uw AdRoll-dashboard. U hebt de ID nodig die u op Segment.com hebt gekopieerd.

2. Ga op Segment.com naar Advanced Settings. Hier kunt u gebeurtenissen die op uw website plaatsvinden aan uw AdRoll-doelgroep koppelen.
  3. Vul in het eerste veld de gekopieerde doelgroep-ID uit AdRoll in.

4. In the second field, paste your segment.com ID.

5. Klik op Rij toevoegen en herhaal deze stappen voor elke aanvullende doelgroep die u wilt bijhouden.nbsp

Geavanceerde opties voor conversies meten

Segment.com heeft verschillende kant-en-klare variabelen die u kunt gebruiken om verbeterde conversiegegevens te registreren:

• Events with property revenue tracks to adroll_conversion_value.

• "Completed Order" events with property currency track as adroll_currency.

• "Completed Order" events with property orderId, track as order_id.

• 'Bekeken product" of "Toegevoegd product"-gebeurtenissen met eigenschap-id leiden naar product_id.

• This list is not exclusive, you can track any other label/value pair of your choosing as custom data.

Meer informatie over de AdRoll-Segment.com- koppeling.