AdRoll op Ticketmaster-pagina's activeren

Ticketmaster-klanten kunnen tracking via een derde partij aan hun evenementen toevoegen met behulp van FanBuilder. Als u momenteel geen gebruik maakt van Ticketmaster ONE, neem dan contact op met de beheerder van uw toegangscontrole of uw vertegenwoordiger van TM Marketing Services.

AdRoll is een van de populairste pixelleveranciers beschikbaar in FanBuilder. Als u AdRoll gebruikt, worden vele gedeelten van de trackingcode geautomatiseerd en is weinig informatie vanuit de code van uw AdRoll nodig om uw plaatsing te voltooien.

Adverteerder-ID: de inhoud van adroll_adv_id

Pixel-ID: de inhoud van adroll_pix_id

Segmentnaam (optioneel): de inhoud van adroll_segments, indien beschikbaar

U kunt ook aanvullende data opnemen via de optie Aangepaste parameters.

In het scherm Pixelcampagne maken volgt u de stappen voor de plaatsing van uw evenementen. Kies AdRoll uit de lijst met pixelleveraniers en voeg de bovenstaande informatie toe wanneer u daarom wordt gevraagd. FanBuilder activeert de trackingcode van AdRoll op de pagina's en de opgegeven planning. Op de Bevestigingspagina worden ook de variabelen adroll_conversion_value en adroll_currency ingesteld om verkoopsconversies te tracken.