AdRoll-SQL

AdRoll-SQL stuurt uw AdRoll-resultaten (impressies, klikken, conversies) naar een Redshift-, MySql- of Postgres-database die u host. Het is een gemakkelijke manier om uw AdRoll-gegevens uit te pakken, te transformeren en in andere gegevenssets te laden.

Configureer uw AdRoll SQL hier. U vindt de technische gegevens in AdRoll SQL op de Ontwikkelaars-website van AdRoll.

Vier stappen om uw warehouse te configureren

1. Kies uw warehouse: Redshift of Postgres.

2. Vul de aanmeldingsgegevens in voor toegang, de host en de poort. Let op, de poort moet afzonderlijk worden toegevoegd, niet samen met de host.

3. Klik op "Verbinden" om uw verbinding te testen. Als u een foutmelding als deze ziet, betekent dit dat Adroll geen toegang heeft tot uw database. Controleer de machtigingen op de host.

4. Als we geen verbinding kunnen maken, synchroniseren we de gegevens aan het einde van de dag (UTC-tijd).