Uw Instagram-account koppelen

Voordat u begint, moet u het volgende weten:

• Uw zakelijke Instagram-handle en wachtwoord.
  • Een Business Manager-account voor uw bedrijf (meer hieronder).

Stel een Facebook Business Manager-Account in

Als u al een Business Manager-account heeft aangemaakt, scroll dan naar beneden om verbinding te maken met uw Instagram-account.

1. Ga naar business.facebook.com en klik op Account aanmaken.

2. Voer uw bedrijfsnaam of paginanaam in en klik op Doorgaan.2a_Create_account_Step_1.png

3. Vul de formulieren in en klik op Voltooien.

Uw Instagram-account koppelen

Om advertenties op Instagram te kunnen aanbieden moet u uw Facebook-account koppelen aan uw Instagram-account door uw Instagram-account te claimen.

1. Meld u aan bij uw Business Manager en klik op Instellingen Business Manager > Accounts > Instagram-accounts

2. Voeg uw gebruikersnaam en wachtwoord van Instagram toe en klik op Volgende.

3. Selecteer uw advertentieaccount als u deze heeft en klik op Volgende. In het andere geval klikt u op Voltooien.

4. Er verschijnt een bevestiging om u te laten weten dat uw Instagram-account is toegevoegd. Klik op OK.

Voeg AdRoll toe als partner

Als u wilt dat AdRoll advertenties plaatst in uw naam dan moet u AdRoll in Facebook aanmerken als Partner.

1. Klik op Partner toewijzen en voer 10151335266804117 in (het zakelijke ID van AdRoll) in het pop-upvenster. AdRoll is nu toegevoegd als Agency Partner.

2. Noteer uw account-ID van Instagram of kopieer deze. Zo gaat u te werk:

1. Ga naar Facebook-Bedrijfsmanager.

2. Klik op Business Settings.

3. Klik aan de linkerkant van het scherm op Instagram accounts.
    4. Uw Instagram-ID staat vermeld onder uw gebruikersnaam of onder uw handle, bovenaan op het scherm.

3. Keer terug naar AdRoll en ga naar InstellingenFacebook en volg de instructies om verbinding te maken met Instagram.