Uw Instagram-account koppelen

Voordat u begint, moet u het volgende weten:

• Uw zakelijke Instagram-account en wachtwoord.
  • Een Business Manager-account voor uw bedrijf (meer hieronder).

Stel een Facebook Business Manager-Account in

Als u al een Business Manager-account heeft aangemaakt, scroll dan naar beneden om verbinding te maken met uw Instagram-account.

1. Ga naar business.facebook.com en klik op Account aanmaken.

2. Voer uw bedrijfsnaam of paginanaam in en klik op Doorgaan.2a_Create_account_Step_1.png

3. Vul de formulieren in en klik op Voltooien.

Uw Instagram-account koppelen

Om advertenties op Instagram te kunnen aanbieden moet u uw Facebook-account koppelen aan uw Instagram-account door uw Instagram-account te claimen.

1. Meld u aan bij uw Business Manager en klik op Instellingen Business Manager > Mensen en Activa. Klik op Instagram-accounts in de opties-taakbalk.

2. Voer uw Instagram-gebruikersnaam en -wachtwoord in en klik op Volgende.

3. Selecteer uw advertentieaccount als u deze heeft en klik op Volgende.Zo niet, klik dan op Overslaan.

4. Er verschijnt een bevestiging om u te laten weten dat uw Instagram-account is toegevoegd. Klik op Klaar.

Voeg AdRoll toe als partner

Als u wilt dat AdRoll advertenties plaatst in uw naam dan moet u AdRoll in Facebook aanmerken als Partner.

1. Klik op Partner toewijzen en voer 10151335266804117 in (het zakelijke ID van AdRoll) in het pop-upvenster. AdRoll is nu toegevoegd als Agency Partner.

2. Noteer uw account-ID van Instagram of kopieer deze. Zo gaat u te werk:

1. Ga naar Facebook-Bedrijfsmanager.

2. Klik op Business Settings.

3. Klik aan de linkerkant van het scherm op Instagram accounts.
    4. Uw Instagram-ID staat vermeld onder uw gebruikersnaam.

3. Keer terug naar AdRoll en ga naar InstellingenFacebook en volg de instructies om verbinding te maken met Instagram.