Uw Instagram-account koppelen

Voordat u begint, moet u het volgende weten:

• Uw zakelijke Instagram-account en wachtwoord.
  • Een Business Manager-account voor uw bedrijf (meer hieronder).

Facebook Business Manager-Account instellen

Als u al een Business Manager-account heeft aangemaakt, scroll dan naar beneden om verbinding te maken met uw Instagram-account.

1. Ga naar business.facebook.com en klik op Account aanmaken.

2. Voer uw bedrijfsnaam of paginanaam in en klik op Doorgaan.2a_Create_account_Step_1.png

3. Vul de formulieren in en klik op Voltooien.

Uw Instagram-account koppelen

Om advertenties op Instagram te kunnen aanbieden moet u uw Facebook-account koppelen aan uw Instagram-account door uw Instagram-account te claimen.

1. Meld u aan op uw Business Manager-dashboard en klik Instellingen Business Manager > Mensen en Activa.Klik op Instagram-accounts in de opties-taakbalk.

2. Voer uw Instagram-gebruikersnaam en -wachtwoord in en klik op Volgende.

3. Selecteer uw advertentieaccount als u deze heeft en klik op Volgende.Zo niet, klik dan op Overslaan.

4. Er verschijnt een bevestiging om u te laten weten dat uw Instagram-account is toegevoegd. Klik op Klaar.

Voeg AdRoll toe als uw partner

Als u wilt dat AdRoll advertenties plaatst in uw naam dan moet u AdRoll in Facebook aanmerken als Partner.

1. Klik op Partner toewijzen en voer 10151335266804117 in (het zakelijke ID van AdRoll) in het pop-upvenster. AdRoll is nu toegevoegd als Agency Partner aan uw dashboard.

2. Noteer uw account-ID van Instagram. Het staat naast Instagram account ID. U zult het straks moeten invoeren in het AdRoll-dashboard.

3. Terug in uw AdRoll-dashboard gaat u naar het tabblad Integratiesen klikt u op het Facebook-icoontje. Voer uw Instagram-account ID in in het tekstvak.