Uw Instagram-account koppelen

Voordat u begint, moet u het volgende weten:

• Uw zakelijke Instagram-handle en wachtwoord.
  • Een Bedrijfsmanageraccount voor uw bedrijf (meer hieronder).

Stel een Facebook Business Manager-Account in

Als u al een Business Manager-account heeft aangemaakt, scroll dan naar beneden om verbinding te maken met uw Instagram-account.

1. Ga naar business.facebook.com en klik op Account aanmaken.

2. Voer uw bedrijfsnaam of paginanaam in en klik op Doorgaan.2a_Create_account_Step_1.png

3.  Vul de formulieren in en klik op Voltooien.

Uw Instagram-account koppelen

Om advertenties op Instagram te kunnen aanbieden moet u uw Facebook-account koppelen aan uw Instagram-account door uw Instagram-account te claimen.

1. Meld u aan bij uw Business Manager en klik op Instellingen Business Manager > Accounts > Instagram-accounts

2. Voeg uw gebruikersnaam en wachtwoord van Instagram toe en klik op Volgende.

3. Selecteer uw advertentieaccount als u deze heeft en klik op Volgende. In het andere geval klikt u op Voltooien.

4. Er verschijnt een bevestiging om u te laten weten dat uw Instagram-account is toegevoegd. Klik op OK.

Voeg AdRoll toe als partner

1. Als u wilt dat AdRoll advertenties plaatst in uw naam, dan moet u AdRoll in Facebook aanmerken als Partner. Zo gaat u te werk:
    1. Ga naar Facebook-Bedrijfsmanager.
    2. Klik op Business Settings.
    3. Onder Gebruikers klikt u op Partners.
    4. Klik op + Toevoegen.
    5. Selecteer Een partner toegang geven tot je bedrijfsmiddelen.
    6. Voer de bedrijfs-ID in van de partner die u wilt toevoegen. Vul in dit geval  10151335266804117 (bedrijfs-ID van AdRoll) in en klik op Volgende.
    7. Op dit scherm kunt u partners toevoegen aan meerdere bedrijfsmiddelen. Kies in de eerste kolom een type bedrijfsmiddel. Selecteer in de tweede kolom de bedrijfsmiddelen waaraan u uw partner wilt toevoegen. Wijs in de derde kolom uw partner een rol toe. Herhaal deze stappen tot u voor alle bedrijfsmiddelen die u wilt toewijzen een rol hebt gekozen.
    8. Klik op Wijzigingen opslaan.
    9. AdRoll is nu normaal gezien toegevoegd als Agentschap dat samenwerkt met Facebook.
  2. Noteer vervolgens uw account-ID van Instagram of kopieer deze. Zo gaat u te werk: Zo gaat u te werk:
    1. Ga naar Facebook-Bedrijfsmanager.
    2. Klik op Business Settings.
    3. Klik aan de linkerkant van het scherm op Instagram accounts.
    4. Uw Instagram-ID staat vermeld onder uw gebruikersnaam of onder uw handle, bovenaan op het scherm.
  3. Keer ten slotte terug naar Adroll en:
    1. Ga naar InstellingenFacebook en volg de instructies om verbinding te maken met Instagram.
    2. Selecteer Uw Instagram-account koppelen.
    3. Vul de ID van uw Instagram-account in en klik op Bevestigen.