AdRoll voor Shopify: dynamische advertenties op Facebook

Create beautiful dynamic ads through the AdRoll for Shopify app that automatically pulls in product images based on what your visitors saw or what you recommend.

Click here to learn more about AdRoll for Shopify first.

Maak dynamische advertenties voor Facebook met de app Shopify voor AdRoll

Dit hebt u nodig om campagnes met dynamische productadvertenties te maken:

De verschillende stappen van uw campagne met dynamische advertenties

1. Maak een dynamisch sjabloon

2. Start een campagne met uw dynamisch sjabloon

Maak een dynamisch sjabloon

1. Click "Create Ads" in top right and select "Facebook Dynamic Ad" to pull up builder.

2. Choose between Multi Product or Single product. The preview below will update to show you an example of what your ad could look like (based on your selection) with products pulled directly from your catalogue.

3. Geef uw advertenties een naam en voeg er advertentiecopy aan toe (of gebruik de bestaande standaard copy).

Dynamische tekst toevoegen aan uw advertentiecopy

• Gebruik trefwoorden om productnamen, prijzen en beschrijvingen dynamisch op te halen uit uw productcatalogus. Bijv. met @price wordt de recentste prijs van elk product opgehaald.
  • Gebruik wervende tekst voor het veld 'tekst'. Voor advertenties in de newsfeed is het trefwoord @title zeer geschikt voor het veld 'titel', terwijl @price goed in het veld 'beschrijving' past.
  • De valuta waarin uw prijs wordt weergegeven, wordt bepaald door de valuta/hoofdtaal van de instellingen van uw Shopify-winkel. Neem contact op met delight@adroll.comals u vragen hebt over de weergegeven valuta.

Voor advertenties voor meerdere producten in het Nieuwsoverzicht kunnen trefwoorden het best alleen worden gebruikt in de velden titel en beschrijving, niet in copy-velden voor meerdere producten in de Right Hand Column. In de Right Hand Column voor meerdere producten wordt uw profielnaam weergeven als 'titel'.

4. Selecteer uw aanzet tot actie, bijvoorbeeld "Bekijk ons aanbod".

5. Click "Create Ad" when you're done.

Launching a Facebook Dynamic Ads Campaign in the AdRoll dashboard

1. Log in to AdRoll and click “Create a New Campaign” in the right sidebar.

2. Click "Get Started" on a Facebook campaign.

3. For your campaign objective, select "Dynamic Recommendations."

4. Vul de begin- en einddatum van uw campagne in. Als de standaard behouden wordt, gaat uw campagne zo snel mogelijk van start en blijft ze doorgaan zonder einddatum. Klik op "Volgende" om door te gaan.

5. The next step is to target your campaign audience. Click "Add Segments." If you have not created custom audience segments, click "Choose Existing" then "All Visitors." Make sure the toggle is set to "Target." Click "next" to continue.

6. Bij "Advertenties toevoegen en plaatsing selecteren" kunt u direct dynamische advertenties maken of advertenties selecteren uit de bibliotheek:

Als u al dynamische productadvertenties hebt gemaakt, kunt u ze selecteren in de bibliotheek.

U zult zien dat alle statische advertenties uitgefilterd zijn en dat u alleen dynamische productadvertenties kunt selecteren.

7. Start uw campagne.

Tips en aanbevelingen

• Dynamische productadvertenties voor Facebook mogen alleen worden toegevoegd aan Facebook-campagnes met dynamische advertenties.
  • Maak afzonderlijke advertenties voor de Facebook Nieuwsoverzicht (desktop en mobiel) en de Right Hand Column in Facebook.

Als u al over een bestaande Facebook-campagne met dynamische advertenties beschikt, kunt u uw dynamische advertenties voor Facebook eraan toevoegen. U kunt alleen dynamische productadvertenties selecteren als de campagne een campagne voor dynamische advertenties is. Als de Facebook-campagne een campagne voor statische advertenties is, kunt u alleen andere statische advertenties selecteren.