Uw AdRoll-pixel activeren via Tealium

Wat u nodig hebt om te beginnen:

• Een Tealium-account
  • Een AdRoll-account
  • Toegang tot uw AdRoll-pixel

Stappen om uw AdRoll-pixel te activeren via Tealium

1. Meld u aan bij Tealium en ga naar het tabblad Tags.

2. Klik op + Toevoegen

3. In het dialoogvenster van de Tag Marketplace dat verschijnt zoekt u"AdRoll". U kunt ook zoeken in de categorie "Displayadvertentie". Klik op +Toevoegen

4. In het dialoogvenster met taginstellingen van AdRoll dat verschijnt configureert u uw tag door uw unieke Adverteerder-ID en Pixel-ID in te voeren.

U vindt deze ID's door in te loggen op uw AdRoll-dashboard en op "Pixel niet actief" te klikken in de rechter zijbalk om uw AdRoll-pixel op te halen.

• adroll_adv_id = Adverteerder-ID
  • adroll_pix_id = Pixel-ID

Kopieer de alfanumerieke tekenreeks en plak deze in het overeenkomstige veld.

5. Klik op "Volgende" om door te gaan naar de configuratie van de geavanceerde opties voor conversietracking.

Wat gebeurt er nu?

Als u alleen uw AdRoll-pixel wilt activeren, kunt u nu op "Voltooien" klikken. Om AdRoll ten volle te kunnen benutten, is het echter aan te bevelen om de stapsgewijze instructies voor de configuratie van de geavanceerde opties voor conversietracking te raadplegen.