Triggers maken voor AdRoll op Zapier

Activeer onze Zapier's AdRoll integratie om eenvoudig toegang te krijgen tot uw AdRoll-campagnes.Installeer een trigger op Zapier om uw CRM-doelgroepen automatisch op elkaar af te stemmen in AdRoll. Lees meer over data-onboarding voor klantrelatiebeheer (CRM).

Hier is wat u nodig heeft om te beginnen:

Uw AdRoll 'Zap' instellen

1. Maak een CRM-doelgroep aan in AdRoll. U heeft uw kopie van de ID van de doelgroep later nodig, zorg dus dat u hem opslaat.

2. Ga naar Zapier's AdRoll integratiepagina. In Zapier maakt u een nieuwe 'Zap' aan door het platform te selecteren dat u wilt koppelen.

3. Stel uw trigger in.

4. Selecteer AdRoll als actie-app.

5. Klik op Doorgaan.

6. Meld u aan bij uw AdRoll-account.

7. Klik op het rolmenu onder Adverteerder-ID (verplicht). Wij halen uw adverteerder-ID automatisch van uw account. Klik om te selecteren.

8. Onder CRM-segment (verplicht) selecteert u Aangepaste waarde gebuiken en voert u het ID van de AdRoll-doelgroep in dat u heeft gekopieerd toen u uw CRM-doelgroep aanmaakte.

9. Voer uw e-mailadres in.

10. Maken & Doorgaan om de installatie af te ronden.