Advertenties voor het web

Toon advertenties op verschillende plaatsen op uitwisselingen zoals Google, AppNexus, AOL, Yahoo en Taboola. Webadvertenties zijn statisch (een vaste afbeelding met een vaste tekst) en omvatten beeldadvertenties, systeemeigen advertenties, rich media-advertenties (HTML5), videoadvertenties en advertenties van derden. U moet hiervoor minstens de zes belangrijke advertentieformaten voor het internet hebben en een systeemeigen advertentieformaat om uw aanbod te kunnen presenteren aan zowel nieuwe als bestaande klanten.

Statische advertenties maken

Hier leert u hoe u statische webadvertenties maakt.