AdRoll en HubSpot integreren

Via onze HubSpot-integratie kunt u uw statische e-maillijsten van HubSpot direct via uw account synchroniseren met uw AdRoll-dashboard. Na toepassing van onze procedure CRM data onboarding, helpt deze integratie u om uw lijsten eenvoudig om te zetten in een doelgroepsegment dat u kunt targeten.

Let op, elk van uw lijsten moeten minstens 100 unieke e-mailadressen van gebruikers bevatten, anders wordt het CRM-segment niet goed ingevuld voor het internet.

Hoe synchroniseer ik mijn CRM-segmenten voor HubSpot?

Om de integratietool van Hubspot te vinden, gaat u naar uw Verbonden doelgroepen op het tabblad Doelgroep.

1. Click the HubSpot icon, then Connect
2. To connect HubSpot, you'll need your unique 7-digit HubSpot ID. You can find your ID in your HubSpot dashboard URL (...app.hubspot.com/dashboard/1234567/) or in the top right corner of your dashboard.

3. Kopieer uw HubSpot-ID en keer terug naar dezelfde plaats in uw AdRoll-dashboard om de ID in het veld Enter your HubSpot ID te plakken.

4. Klik op “Verifiëren HubSpot ID” en vervolgens op “Toegang verlenen.”

5. Wanneer uw pagina opnieuw laadt, klikt u op "Lijsten selecteren" om aan te geven welke lijsten u in segmenten wilt omzetten.

Best practices voor HubSpot CRM-segmenten

To learn how to create and manage your lists within HubSpot, click here. Here are some tips to prepare your lists for CRM data onboarding:

• Uw lijsten moeten ten minste 100 e-mails bevatten.
  • Gebruik zoveel mogelijk persoonlijke e-mailadressen, want het percentage overeenstemmingen is dan hoger.
  • Zorg dat uw e-maildatabase actueel is—het kan nuttig zijn om het e-mailadres van gebruikers te verifiëren tijdens hun registratie, zodat u zeker weet dat zij een actief e-mailadres doorgeven.
  • Overweeg om CRM-segmenten te combineren met andere types segmenten voor nog betere resultaten. Denk eraan: hoe groter de doelgroep van uw campagne, hoe groter de optimalisatie die wij kunnen uitvoeren.
  • Zorg dat u een statische lijst uploadt van HubSpot. Slimme lijsten worden momenteel niet ondersteund.

Wanneer is mijn CRM-segment van HubSpot klaar voor gebruik in mijn campagnes?

Your HubSpot CRM segment may not appear on your dashboard immediately. We will begin the matching process for new lists within 6 hours. Any new emails added after the process has begun may take up to 2 weeks to be matched

Alle HubSpot-segmenten krijgen automatisch een naam die eindigt op "HubSpot".

Nadat uw e-maillijst verschijnt, begint de overeenstemming van cookies. Geef uw HubSpot-segment(en) maximaal zeven dagen de tijd voor een overeenstemming van cookies voor zowel web als Facebook voordat u ze volledig activeert in uw campagne.

Lees verder voor meer informatie over wat u mag verwachten van uw HubSpot-segment(en).

• Once integrated, we will pull new emails from HubSpot every 6 days, keeping your HubSpot CRM segment up to date as you work with your lists.
 Once pulled, the matching process takes up to 7 days.
  • Voor adverteerders uit de V.S. kan CRM zowel op het internet als op Facebook worden gelanceerd. We bevelen aan om waar mogelijk e-mailadressen uit de V.S. te gebruiken. Het percentage overeenstemmingen zal altijd veel groter zijn.
  • Buiten de V.S. zijn de resultaten van CRM-segmenten in internetcampagnes beperkt. We werken aan de uitbreiding van deze functie, maar ondertussen raden we adverteerders van buiten de V.S. aan om CRM-retargeting op Facebook te gebruiken.
  • CRM-segmenten kunnen niet worden bewerkt nadat ze werden gemaakt.
  • De overeenstemming van cookies op Facebook neemt minder dan een dag in beslag.
  • De procedure voor overeenstemming van cookies kan maximaal zeven dagen duren, afhankelijk van de grootte van uw e-maillijst. Houd daar rekening mee bij het plannen van uw CRM-campagne.

Hoeveel e-mails stemmen overeen met cookies?

Wanneer uw segmenten op uw tabblad Doelgroep verschijnen, tonen we het aantal e-mails dat oorspronkelijk werden geüpload via de HubSpot-integratie.

Om te bekijken hoeveel e-mails overeenstemmen voor web of Facebook klikt u op de naam van uw HubSpot-segment op het tabblad Doelgroep.

• Totaal aantal webbezoekers: totaal aantal actieve cookies die overeenstemmen voor web.
  • Nieuwe webbezoekers: cookies die overeenstemmen binnen de opgegeven afgebakende periode.
  • Totaal aantal Facebook-bezoekers: totaal aantal actieve cookies die overeenstemmen voor Facebook.

U kunt zich aanmelden voor HubSpot CRM via de HubSpot-site. Open de volgende link: Hubspot CRM