Tijdsduur van doelgroepen strategisch aanpassen

Duur aanpassen

1. Ga naar uw tabblad Doelgroep.
  2. Zoek de doelgroep die u wilt aanpassen en klik op het cirkelvormige icoontje met een ellips.
  3. Klik op Nieuwe tijdsduur.
  4. Pas de tijdsduur aan.
  5. Sla op.

Nieuwe duurtijden en campagnestrategie

De tijdsduur opnieuw instellen is nuttig in de volgende gevallen:

• U weet dat uw bezoeker sneller zal converteren binnen een bepaalde periode.
  • U wilt bijkomende stimuli om de klant te converteren uitstellen.
  • Uw campagnestrategie vereist dat u de timing beheert waarop uw doelpubliek uw advertentie ziet.

Voorbeeld: Kevin is de eigenaar van een computerdistributiezaak. Hij weet dat zijn klanten waarschijnlijk accessoires voor de computer zullen kopen binnen 30-90 dagen na aankoop. Diegenen die langer dan 90 dagen wachten, kopen echter waarschijnlijk niks meer. Kevin heeft er baat bij een retargetingcampagne op te zetten om de mensen te targeten die een nieuwe computer gekocht hebben in de afgelopen 30-90 dagen.