Tarieven voor e-mail

Het tariefmodel is gebaseerd op prestaties: kosten per klik (cost per click, CPC). We rekenen $ 1 per klik.

Een klik wordt geteld wanneer een bezoeker op een willekeurige link in de e-mail klikt, behalve de link om zich af te melden). Het gebeurt vaak dat mensen meerdere keren op e-maillinks klikken op korte tijd. Daarom tellen we alleen unieke klikken waar meer dan 30 minuten tussen zit.

Bijvoorbeeld:

• Bezoeker A opent één e-mail en klikt niet: 0 klikken.

• Bezoeker B opent één e-mail en klikt één keer: 1 klik.

• Bezoeker C opent één e-mail en klikt twee keer in 15 minuten tijd: 1 klik.

Er zou de klant 2 € worden aangerekend voor twee unieke klikken binnen een periode van 30 minuten.

Uw budget

Standaard worden uw e-mails zo ingesteld, dat zoveel mogelijk klikken worden bereikt. U hoeft het vooraf ingestelde budget dus niet te wijzigen.

Als u een maximum aantal klikken of een maximumbudget wilt instellen, kunt u het veld bewerken, uw gewenste budget invullen en vervolgens op Opslaan klikken.