U afmelden voor gepersonaliseerde advertenties

Op advertenties die door AdRoll voor onze adverteerders worden getoond zoekt u naar het logo AdChoices (de blauwe driehoek) in de hoek van de advertentie. Klik op het logo voor meer informatie over internetreclame en wie de advertentie toont. Hier beheert u ook uw advertentieopties. U kunt zich ook afmelden van gepersonaliseerde advertenties van AdRoll (en andere bedrijven) via de NAI-afmeldingstool die u hier vindt. Let op, als u zich afmeldt, ziet u nog altijd advertenties, maar ze worden niet gepersonaliseerd door AdRoll. U vindt meer informatie in onze privacyverklaring.