U afmelden voor gepersonaliseerde advertenties

Als u geen advertenties van AdRoll wenst te zien

Op advertenties die op het internet worden getoond door adverteerders van AdRoll zoekt u naar het logo AdChoices in de linkerbenedenhoek van de advertentie. Klik op het logo voor meer informatie op internetreclame en wie de advertentie toont. Hier beheert u ook uw privacy-opties. We zijn  een van de vele bedrijven die gebruikmaken van AdChoices. Hier ziet u een volledige lijst met deelnemende bedrijven.

U kunt zich ook afmelden voor al onze partneradvertentienetwerken door op AdRoll.com op Advertentievoorkeuren aanpassen te klikken in de voettekst van onze startpagina. Klik op de knop Afmelden voor elk advertentienetwerk waaruit u verwijderd wilt worden.

Als u geen gepersonaliseerde advertenties wenst te zien

Als u zich wilt afmelden van gepersonaliseerde reclame, moet u de cookies van uw webbrowser uitschakelen (u moet daarbij ook de bestaande cookies wissen). U kunt dit doen in het gedeelte Voorkeuren van uw internetbrowser.