AdRoll instellen in OpenCart

Bij deze instructies wordt ervan uitgegaan dat u het standaardthema gebruikt. Als u iets anders gebruikt dan de standaardinstelling, moet u waarschijnlijk uw huidige thema vervangen door het standaardthema voor deze instructies.

Uw AdRoll-pixel activeren

1. Open het bestand footer.tpl in /catalog/view/theme/default/template/common/footer.tpl

2. 2. Plak uw AdRoll-pixel net boven de </body> tag.

Geavanceerde opties voor conversietracking instellen

1. Open het bestand success.php in /catalog/controller/checkout/success.php

2. Kopieer de volgende twee lijnen en plak ze onmiddellijk achter de lijn if (isset($this->session->data['order_id'])) {

3. Open het bestand success.tpl in /catalog/view/theme/default/template/common/success.tpl

U vindt hier de twee lijnen code die hier net werden geplakt.

4. Plak uw CPP-code van AdRoll in dit bestand en sla op.