Toegang tot uw account

Om in te loggen vult u uw aanmeldingsgegevens in bij app.adroll.com.

Probleemoplossing

Als u geen toegang hebt tot uw account, controleer dan eerst of deze gegevens die u gebruikt correct zijn:

• E-mailadres: de snelste manier om te weten of u het juiste e-mailadres gebruikt is door in te loggen op uw e-mailaccount en te zoeken naar een e-mail van AdRoll. Wanneer u zich aanmeldt, sturen we u een e-mail om u te verwelkomen.
  • Wachtwoord: uw wachtwoord kan een combinatie zijn van letters, cijfers of symbolen, en is hoofdlettergevoelig. Als u uw wachtwoord vergeten bent, sturen we u een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Zorg ervoor dat u hetzelfde e-mailadres gebruikt dat u hebt gebruikt om u aan te melden.

Kunt u nog altijd niet inloggen, neem dan contact op met het Klantenondersteuningsteam met uw website-URL en gebruik het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u bij ons te registreren. Als u een ander e-mailadres gebruikt om contact met ons op te nemen, vragen wij om aanvullende informatie om ons te helpen uw account veilig te houden.