Uw account openen

Ga direct naar

Hoe log ik in op mijn AdRoll-account?

Als u zich eerder bij uw AdRoll-account had aangemeld, onthouden we uw gegevens wanneer u via dezelfde browser terugkomt. Volg anders deze stappen om in te loggen:

1. Klik hier. Als u zich op onze website bevindt, www.adroll.com klikt u op "Aanmelden" in de rechterbovenhoek van de pagina.
2. Vul het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om zich aan te melden.
3. Vul vervolgens uw wachtwoord in of klik hier om het opnieuw in te stellen.
4. Klik op “Aanmelden”.

Ik kan niet inloggen.

Als u geen toegang hebt tot uw account, controleer dan eerst of deze gegevens die u gebruikt correct zijn:

• E-mailadres: de snelste manier om te weten of u het juiste e-mailadres gebruikt is door in te loggen op uw e-mailaccount en te zoeken naar een e-mail van AdRoll. Wanneer u zich aanmeldt, sturen we u een e-mail om u te verwelkomen.
  • Wachtwoord: uw wachtwoord kan een combinatie zijn van letters, cijfers of symbolen, en is hoofdlettergevoelig. Als u uw wachtwoord vergeten bent, sturen we u een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Zorg ervoor dat u dezelfde e-mail gebruikt die u hebt gebruikt om u aan te melden.

Kunt u nog altijd niet inloggen, neem dan contact op met  het Klantenondersteuningsteam met uw website-URL en gebruik het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u bij ons te registreren. Als u een ander e-mailadres gebruikt om contact met ons op te nemen, vragen wij om aanvullende informatie om ons te helpen uw account veilig te houden.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Om uw wachtwoord te wijzigen moet u inloggen op uw account. Ga vervolgens naar "Persoonlijke gegevens" in Instellingen. Voer uw huidige wachtwoord in, geef een nieuw wachtwoord op en bevestig uw nieuwe wachtwoord en klik op "Update" om wijzigingen op te slaan.

Een sterk wachtwoord bevat een combinatie van kleine letters, hoofdletters, nummers en speciale tekens (!@#$%^&*).

Ik maak me zorgen over de beveiliging van mijn account.

Stuur uw wachtwoord nooit per e-mail , om uw account veilig te houden. Als iemand anders dan u uw account moet kunnen openen, voegt u deze toe als "Extra gebruiker" in plaats van uw inloggegevens te delen. Zo hebt u meer controle over het type toegang dat elke gebruiker heeft en kunnen wij acties op uw dashboard aan specifieke gebruikers koppelen.

Als u denkt dat iemand zonder toestemming toegang heeft gekregen tot uw account, moet u onmiddellijk inloggen en uw wachtwoord wijzigen. Een sterk wachtwoord bevat een mix van kleine letters, hoofdletters, cijfers en speciale tekens (!@#$%^&*). U kunt ook overwegen om verificatie in twee stappen in te stellen voor extra beveiliging.

Controleer ten slotte uw campagnes en accountinstellingen om er zeker van te zijn dat er geen wijzigingen zijn aangebracht.

Hoe log ik uit van mijn AdRoll-dashboard?

Ga naar Instellingen en klik op "Afmelden van mijn account" om uit te loggen.

De persoon die deze account heeft geopend werkt niet meer bij het bedrijf.

Als u eerder als beheerder aan de account werd toegevoegd hebt u dezelfde toegang als degene die de account oorspronkelijk heeft ingesteld (de primaire gebruiker). Log in op uw account met uw e-mail en wachtwoord. Ga vervolgens naar "Extra gebruikers" in de "Instellingen" (tandwielpictogram in de rechterbovenhoek om de toegang tot uw account bij te werken.

Als u geen beheerder bent, maar u toegang tot de mailbox van de beheerder hebt (vraag dit aan uw IT-afdeling), gebruik dan het e-mailadres van de beheerder om een link aan te vragen om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Ga vervolgens naar "Persoonlijke gegevens" in "Instellingen" om het e-mailadres te vervangen door uw eigen e-mailadres.

Als u geen beheerder bent van de account en u hebt geen toegang tot de e-mailaccount van de beheerder, neem dan contact op met het Klantenserviceteam met de volgende accountgegevens:

• Het e-mailadres van de primaire gebruiker
  • Uw facturatieadres

We hebben deze informatie nodig om te verifiëren dat u bevoegd bent om volledige toegang tot deze account te krijgen.

Als u niet weet welk e-mailadres in onze bestanden staat, zullen we een paar extra verificatiestappen doorlopen voordat we uw accounttoegang vrijgeven.