2________

Met verificatie in twee stappen wordt een extra beveiligingslaag aan uw account toegevoegd. Indien het ingeschakeld is, moet u een verificatiecode van zes cijfers ophalen van uw telefoon om toegang te krijgen tot uw account. U kunt dit instellen via sms of met een verificatie-app.

Omdat zowel uw aanmeldingsgegevens moeten worden ingevuld en er toegang moet zijn tot uw telefoon, blijven uw gegevens veilig en krijgt u bovendien melding van eventuele pogingen door onbevoegden om toegang te krijgen tot uw account.

Authenticatie in 2 stappen via sms inschakelen

1. Log in bij AdRoll.
  2. Ga naar InstellingenPersoonlijke gegevens.
  3. Klik op Verificatie in 2 stappen inschakelen.
  4. Klik op Inschakelen naast Verificatie via tekstberichten.
  5. Registreer uw telefoonnummer.
  6. Vul de verificatiecode in die u ontvangt via sms om de configuratie van de verificatie in 2 stappen te voltooien.

Verificatie in 2 stappen configureren met een verificatie-app

1. Download een verificatie-app. Wij bevelen Authy of Google Authenticator aan.
  2. Log in bij AdRoll.
  3. Ga naar InstellingenPersoonlijke gegevens.
  4. Klik op Verificatie in 2 stappen inschakelen.
  5. Klik op Inschakelen naast Verificatie via mobiele app. U ziet een QR-code gevolgd door een veld waarin een verificatiecode kan worden ingevuld.
  6. Open uw verificatie-app op uw telefoon en volg de instructies om een nieuwe account toe te voegen. Tik vervolgens op QR-code scannen.
  7. Uw telefoon staat nu in de scanmodus. Houd uw telefoon tegen uw browser zodat u de weergegeven QR-code op uw scherm ziet. De app zal de QR-code automatisch detecteren en opslaan.
  8. Voer de zescijferige code die u ziet in uw verificatie-app in in het veld Voer verificatiecode in om de configuratie te voltooien.