Bescherm uw account met verificatie in twee stappen

Met verificatie in twee stappen wordt een extra beveiligingslaag aan uw account toegevoegd. Indien het ingeschakeld is, moet u een verificatiecode van zes cijfers ophalen van uw telefoon om toegang te krijgen tot uw account. U kunt dit instellen via sms of met een verificatie-app.

Omdat zowel uw aanmeldingsgegevens moeten worden ingevuld en er toegang moet zijn tot uw telefoon, blijven uw gegevens veilig en krijgt u bovendien melding van eventuele pogingen door onbevoegden om toegang te krijgen tot uw account.

Hoe stel ik verificatie in 2 stappen in via sms (tekstberichten naar mijn telefoon)?

1. Ga naar "Persoonlijke gegevens" bij "Instellingen".

2. Klik op "Verificatie in twee stappen inschakelen".

3. Klik op "Inschakelen" naast verificatie via tekstberichten.

4. Registreer uw telefoonnummer.

5. Vul de verificatiecode in die u ontvangt via sms om de configuratie van de verificatie in 2 stappen te voltooien.

Hoe kan ik verificatie in 2 stappen configureren met mijn verificatie-app?

1. Download een verificatie-app als u die nog niet hebt. Authy en Google Authenticator zijn twee goede opties.

2. Ga in uw AdRoll-dashboard naar "Persoonlijke gegevens" bij "Instellingen".

3. Klik op "Verificatie in twee stappen inschakelen".

4. Klik op "Inschakelen" naast verificatie via mobiele app. U ziet een QR-code gevolgd door een veld waarin een verificatiecode kan worden ingevuld.

5.Open uw verificatieapp op uw telefoon en volg de instructies om een nieuwe account toe te voegen. Tik vervolgens op "QR-code scannen".

6. Uw telefoon staat nu in de scanmodus. Houd uw telefoon tegen uw browser zodat u de weergegeven QR-code op uw scherm ziet. De app zal de QR-code automatisch detecteren en opslaan.

7. Voer de zescijferige code die u ziet in uw verificatie-app in in het veld Voer verificatiecode in om de configuratie te voltooien.

Het voorbeeld hierboven komt van Authy. Uw app voorziet u elke 30 seconden van een nieuwe verificatiecode. Als dit niet meteen werkt, wacht dan tot de code is vernieuwd en vul de nieuwe zescijferige code in die u ziet verschijnen.