2________

Met verificatie in twee stappen wordt een extra beveiligingslaag aan uw account toegevoegd. Indien het ingeschakeld is, moet u een verificatiecode van zes cijfers ophalen van uw telefoon telkens wanneer u zich aanmeldt bij uw account. U kunt dit instellen via sms of met een verificatie-app.

Authenticatie in 2 stappen via sms

1. Ga naar InstellingenWachtwoord en veiligheid.
  2. Klik bij Verificatie in twee stappen op Verificatie via tekstberichten uitgeschakeld.
  3. Vul uw telefoonnummer in en klik op Doorgaan.
  4. Vul de verificatiecode in die u ontvangt via sms.
  5. Klik op Bevestigen.

Verificatie in 2 stappen met een verificatie-app

1. Download een verificatie-app. Wij bevelen Authy of Google Authenticator aan.
  2. Ga naar InstellingenWachtwoord en veiligheid.
  3. Klik bij Verificatie in twee stappen op Verificatie via mobiele app uitgeschakeld.
  4. Volg de vier stappen om Verificatie via mobiele app te configureren en klik op Bevestigen.