Vereisten voor de privacyverklaring

Vereiste informatie

Om AdRoll-campagnes uit te voeren moet uw Privacybeleid verklaringen bevatten voor het volgende:

• Wanneer bezoekers naar uw website komen, is het mogelijk dat derden (zoals AdRoll) cookies in de browser van de gebruiker plaatsen met het oog op getargete reclame.

• Een lijst met alle types persoonlijke gegevens die door uw website worden verzameld. Bijvoorbeeld IP-adressen, cookie-id's of andere trackingtechnologieën zoals pixels, en andere activiteiten van de eindgebruiker op de website.

• Als u zich hebt aangemeld voor de cross-device grafiekservice van AdRoll (of als u een product of service gebruikt dat gebruik maakt van de cross-device grafiek van AdRoll zoals AdRoll-e-mail) moet de lijst met types persoonlijke gegevens die uw website verzamelt "gehashte id's afgeleid van e-mailadressen met het oog op getargete reclame via cross-device tracking)" bevatten. Raadpleeg ook het Privacybeleid van AdRoll.

• Instructies om u af te melden voor de ontvangst van getargete reclame.

Waarom hebt u een privacyverklaring nodig?

Omdat voor uw AdRoll-campagnes toegang moet worden verkregen tot bepaalde types tracking, vereist het Digital Advertising Alliance Self Regulatory Program (gesteund door het Better Business Bureau en de US Federal Trade Commission) dat u uw bezoekers daarvan op de hoogte brengt. Deze vereiste om een Privacyverklaring op te nemen, staat ook in de Servicevoorwaarden van AdRoll.

Waar moet u uw Privacyverklaring plaatsen?

De link naar de privacyverklaring van uw website moet duidelijk zichtbaar zijn op alle pagina's van uw website waarmee u persoonlijke gegevens verzamelt en waarop uw AdRoll Pixel staat.

Informatie

Hulp nodig met het opstellen van uw privacyverklaring? Neem eens een kijkje bij iubenda. Uw privacyverklaring zal uniek zijn voor uw website, maar u kunt de privacyverklaring van AdRoll lezen om inspiratie op te doen.

U kunt uw afmeldingsgedeelte koppelen aan www.aboutads.info, networkadvertising.org/choices, of youronlinechoices.eu (alleen Europa).