Richtlijnen voor advertentie-inhoud

We controleren de inhoud van al uw advertenties om te zorgen dat uw advertenties zowel door AdRoll als door zijn partnernetwerken goedgekeurd kunnen worden. Deze creatieve vereisten zijn belangrijk voor elke campagne. Ons beleid is van toepassing op de afbeeldingen van zowel uw advertentie als van uw website.

Inhoud voor volwassenen

Alle inhoud die gebruikt wordt in uw advertenties of website  moet geschikt zijn voor alle leeftijden. We kunnen uw advertenties niet goedkeuren als ze naaktheid, grafische taal of volwassen concepten bevatten.

Alcohol

We kunnen geen advertenties goedkeuren die alcohol of alcoholgebruik afbeelden.

Lichaamsbeelden

In lijn met ons beleid inzake inhoud voor volwassenen kunnen we geseksualiseerde beelden niet goedkeuren. Vermijd naaktheid (impliciet of expliciet), onnodige blootstelling van de huid of decolleté of andere tactieken ontworpen om een seksuele respons te ontvangen.

Facebook verbiedt het gebruik van advertentiebeelden met ideale of ongewenste lichaamsbeelden, waaronder “voor en na”-foto's, beelden die onwaarschijnlijke resultaten suggereren, of beelden die onnodige aandacht vestigen op lichaamsdelen.

Kennisgeving over uw merk

Het zou duidelijk moeten zijn voor uw bezoekers waar ze terechtkomen wanneer ze op uw advertentie klikken. We vereisen dat het merk dat getoond wordt op de advertentie overeenkomt met het merk op de landingspagina.

Aanstootgevende inhoud

Gebruik geen afbeeldingen die visueel verontrustend of vies zijn of die ontworpen zijn om te shockeren of bang te maken.

Spamtactieken

Tactieken voor het misleiden van bezoekers zijn strikt verboden. De volgende advertenties kunnen we niet toestaan:

• Imiteren van computerfuncties zoals systeemboodschappen, voortgangsbalken of viruswaarschuwingen
  • Het nabootsen van andere mediavormen zoals zich voordoen als een geïntegreerde video
  • Instructies om direct bestanden of software te downloaden na een klik

Strobing en Flashing

Flitsende en knipperende achtergronden of advertenties die op een andere manier de aandacht afleiden zijn niet toegestaan. Probeer de gebruiker niet te zeer af te leiden van de pagina-inhoud.

De wet Toubon (Frankrijk)

Conform de Franse wet Toubon van 1994 mogen advertenties in Frankrijk alleen in het Frans opgesteld zijn of moeten ze een Franse vertaling bevatten. Dat geldt voor alle advertenties die worden weergegeven op alle Franse IP-adressen (niet alleen .fr- domeinen). Als u advertenties wilt weergeven in Frankrijk, moet u zorgen dat de inhoud van de advertentie in het Frans opgesteld is.

Persoonlijk getargete berichten

Omdat retargeting een zeer hoog targetinggehalte bevat, moeten we bijzonder opletten met de privacy van de gebruikers. Dit is iets om voorzichtig mee om te springen als uw website gericht is op producten of diensten voor een specifieke doelgroep. Zelfs als uw website aan onze contentvereisten voldoet, zullen getargete berichten, waaruit blijkt dat u kennis hebt van de persoonlijke omstandigheden van een individuele persoon, niet worden goedgekeurd.

Geweld en wapens

Uw advertenties mogen geen geweld afbeelden, ook geen foto's van geweren of andere vuurwapens.